عبدالوحید محمدی، امروز (26 خرداد) در نشست فعالان اقتصادی کرمانشاه با سفیر و رایزن اقتصادی بنگلادش، گسترش روابط و مناسبات با کشورهای منطقه، همسایه و کشورهای هم فرهنگ را از سیاستهای دولت سیزدهم برشمرد و عنوان کرد: نقش بخش دولتی در این زمینه ایجاد ارتباط و تسهیلگری است و فعالین اقتصادی کشورها نیز باید با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشند.
وی از بنگلادش به عنوان یکی از کشورهای دوست، برادر و مسلمان منطقه یاد کرد که میتواند مناسبات گستردهتری با ایران و خصوصا استان کرمانشاه داشته باشد و افزود: متاسفانه دو طرف شناخت کافی در حوزه اقتصادی از یکدیگر ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد شناخت از نیازها، فرصتها، توانمندیها و زمینههای همکاری اولین قدم برای گسترش روابط بین کرمانشاه و بنگلادش است، خاطرنشان کرد: تقاضا داریم در کوتاهترین زمان ممکن اطلاعات کاملی از ظرفیتها و نیازهای بنگلادش در اختیار استان کرمانشاه قرار گیرد و ما نیز به صورت متقابل چنین اطلاعاتی را ارائه خواهیم داد.
محمدی ابراز امیدواری کرد جمعبندی این اطلاعات ظرف مدت یک هفته انجام شود و یادآور شد: این اطلاعات زمینهای برای تدوین یک برنامه عملیاتی برای گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی بین دو طرف است.
این مسئول افزود: لازم است در گام بعدی و ظرف حداکثر یک ماه آینده نشست مشترکی بین سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی کرمانشاه و بنگلادش برگزار شود. حتی میتوان در صورت نیاز از قبل کمیتههایی برای اینکه بتوانیم در نشست اصلی نتایج بهتری بگیریم تشکیل دهیم.
وی در ادامه از مهمترین زمینههای همکاری دو طرف نیز یاد کرد و ادامه داد: ایران و کرمانشاه فرصتی مغتنم برای دسترسی به بازار کشورهای منطقه و همسایه هستند که بنگلادش باید از این فرصت استفاده کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بر لزوم سرمایهگذاریهای مشترک بین دو طرف و خصوصا حضور سرمایهگذاران بنگلادشی در کرمانشاه تاکید کرد.
محمدی از انرژی ارزان در ایران نیز به عنوان یکی دیگر از زمینههایی یاد کرد که میتواند زمینه تعامل بیشتر کرمانشاه و بنگلادش را فراهم کند.
در ادامه این نشست مباحثی درباره صادرات به بنگلادش خصوصا در زمینه رب گوجه، محصولات لبنی، انواع محصولات کشاورزی و همچنین سرمایهگذاریهای مشترک در صنعت پوشاک و... مطرح شد.
انتهای پیام
نظرات