• جمعه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403032516842
  • خبرنگار : 71553

رئیس سازمان دامپزشکی خبر داد

امکان صادرات گوشت بسته بندی از نیمه دوم سال

امکان صادرات گوشت بسته بندی از نیمه دوم سال

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از امکان صادرات گوشت بسته بندی از نیمه دوم سال خبرداد.

به گزارش ایسنا، مجتبی نوروزی با بیان اینکه با توجه به وضعیت خوب مراتع در سال جاری و افزایش تولید دام روستایی و عشایری شرایط به شکلی پیش می رود که از نیمه دوم امسال امکان صادرات گوشت بسته بندی مهیا می شود،اظهار کرد:به دنبال بازارهای صادراتی عراق و خلیج فارس هستیم.

وی در ادامه به صادرات مرغ نیز اشاره کرد و گفت:از ابتدای سال تاکنون ۶۵۰۰ تن گوشت مرغ به کشورهای هدف به طور عمده به عراق صادر شده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: حدود ۴۰ هزارتن محصول تخم مرغ از ابتدای سال تاکنون به هفت کشور از جمله امارات، قطر، عراق، افغانستان و تاجیکستان صادر شده است.

نوروزی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به عنوان متولی کنترل و نظارت بهداشتی فراورده های خام دامی در نظر دارد علاوه بر تامین و عرضه محصول سالم، برنامه تنوع باراندازها برای دسترسی مردم پایتخت به کالاهای تنظیم بازاری همچون گوشت قرمز و گوشت مرغ را اجرایی کند، گفت:هدف سازمان دامپزشکی تنوع بخشی به مراکز تامین و توزیع گوشت و باراندازهای تهران است.

وی درباره بازدید از یکی از باراندازها و مراکز دپوی گوشت شهر تهران نیز گفت: اکنون در نزدیکی تهران سردخانه ای ۱۵ هزارتنی تامین و بسته بندی و عرضه گوشت قرمز و گوشت مرغ را با قیمت های مصوب تنظیم بازاری داریم، این ظرفیت برای تنظیم بازار تهران است تا مردم دغدغه ای در تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ نداشته باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: روزانه ۲۰۰ تن گوشت قرمز وارداتی وارد این بارانداز می‌شود که بین شبکه های عرضه توزیع می شود و ۵۰ تن گوشت برای قراردادهای این بارانداز به بخش خصوصی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه این میزان گوشت وارداتی گرم و منجمد از کشورهای روسیه، مغولستان، آفریقای جنوبی و کنیا با قیمت‌های تنظیم بازاری در برخی از فروشگاه های زنجیره ای و میادین میوه و تره بار عرضه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۵ ۱۲:۴۱

چگونه شما با این ارزش کم پول ملی می خواهید گوشتی که از آب ارزشمندو گران و نداشته و مرتع گرانمایه ایران استفاده کرده و یا خوراک دام وارداتی استفاده کرده را بسیار ارزان به کشورهای دیگر بفروشید. این در حالی هست که این کالا همچنان گران در بازار عرضه می شود. گوشت مازاد کشاورزان باید توسط دولت خریداری و ذخیره شود و در مواقع ضروری روانه بازار شود.