• جمعه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403032516762
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی:

آموزش ۵۰ هزار نفر از دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها در طرح آباد

آموزش ۵۰ هزار نفر از دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها در طرح آباد

ایسنا/مازندران معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در سال جاری ۵۰ هزار نفر از دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها با گذراندن آموزش‌های مهارتی لازم در قالب طرح آباد در مسیر اشتغال قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز با دکتر حسن قلی زاده سیاهکلائی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران دیدار و گفت‌وگو کردند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نشست به معرفی طرح آباد پرداخت و گفت: ایده طرح آباد از طرف دانشگاه جامع علمی کاربردی پیشنهاد شد و در خردادماه سال جاری به تصویب هیئت دولت رسید و در این طرح برای اشتغال دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها دوره‌های مهارتی کوتاه مدت طراحی و به اجرا در می‌آید.

دکتر محمد فتحیان ادامه داد: با برنامه ریزی بعمل آمده در سال جاری ۵۰ هزار نفر از دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها با گذراندن آموزش‌های مهارتی لازم در قالب طرح آباد در مسیر اشتغال قرار می‌گیرند.

وی افزود: از دیگر طرح‌های در دست اجرای دانشگاه جامع علمی کاربردی پیاده سازی نظام صلاحیت حرفه‌ای است که در مرحله اول این طرح، برای هزار نفر از کارکنان دولت که در مراحل ارتقا شغلی یا تبدیل وضعیت استخدامی هستند، مراحل اخذ آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای، ارائه آموزش‌های لازم و صدور گواهینامه‌های صلاحیت حرفه‌ای برای آنان به اجرا در می‌آید.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به طرح پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال اشاره کرد و گفت: ارائه محوزهای جدید و راه اندازی مرکز یا رشته‌های جدید در دانشگاه جامع علمی کاربردی به تضمین اشتغال منوط شده است و بر این اساس اشتغال دانشجویان پس از فراغت از تحصیل به طور مستقیم فراهم می‌شود.

دکتر فتحیان در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از ۲۲۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و بیش از ۴۵ هزار مدرس در کشور دارد که برخی از این مدرسان به عنوان مدرسان خبره و کاربلد مهارت مشغول به ارائه آموزشهای مهارتی هستند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی همواره به دنبال افزایش کیفیت آموزشهای مهارتی است و برای دستیابی به این مهم با طراحی سامانه نظارت هوشمند و بکارگیری ابزارهای نوین طرح نظارت هوشمند را به اجرا در آورده است.

دکتر حسن قلی زاده سیاهکلائی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در طرح تضمین اشتغال و طرح آباد گفت: ارتباط و همکاری تنگاتنگ دانشگاه و صنعت در پیشرفت علمی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد و دانشگاه جامع علمی کاربردی با بردن آموزش به محیط کار خلاء ارتباط دانشگاه و صنعت را پر کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران افزود: توسعه یافتگی از دانشگاه‌ها شروع می‌شود و برای حل مشکلات مازندران و ایجاد تحول در استان به کمک دانشگاه‌ها نیاز داریم.

وی در پایان با اشاره به طرح نظارت هوشمند دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این ابتکار دانشگاه جامع علمی کاربردی موجب خرسندی است چرا که سیستم‌های نظارتی هوشمند باید جایگزین روش‌های سنتی شوند و این سیستم‌های می‌توانند علاوه بر کاهش هزینه‌های و خطاهای انسانی، به ارائه گزارش‌ها و حتی تحلیل‌های درست کمک کنند.

قابل ذکر است دکتر رضا لحمیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان مازندران و برنامه‌های پیش رو پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha