عباسعلی کیانی فرد، در گفت و گو با ایسنا گفت: تولیدات دامی عشایر سبزوار معادل ۱۸ درصد کل تولید گوشت در شهرستان است که با اجرای طرحهای مرتعداری قابلیت افزایش را دارد.
وی با بیان اینکه استفاده بهینه از مراتع ییلاقی قشلاقی و تهیه و اجرای طرحهای مرتعداری در مراتع کلاته قیچی، ربیعیه، ریزاب، تنبل گز، موسیآباد، چاه تلخ و دوچاهی موجب افزایش میزان تولید گوشت قرمز عشایر خواهد شد، افزود: عشایر بخش روداب شهرستان با ۲۱۰۰ نفر جمعیت، بالغبر ۳۰ هزار رأس دام سبک و ۲۰۰۰ دام سنگین دارند که از اهمیت اقتصادی بالقوهای در تولیدات دامی از جمله گوشت قرمز برخوردار است.
ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سبزوار گفت: طرحهای مرتعداری در مراتع ذوالفرخ و گراو تهیه شده و ۱۰۰ هکتار نهالکاری با همکاری مرتعداران در مرتع گراو در سنوات گذشته اجرا گردیده که باعث افزایش تولید علوفه شده است.
وی در اهمیت بهرهبرداری اصولی از مراتع گفت: این پتانسیل فقط در ۸ درصد اراضی ملی شهرستان یعنی ۴۵ هزار هکتاری بوده که عشایر از آن بهره میبردند.
ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سبزوار بر حمایت همه جانبه از عشایر، این قشر مولد که در سختترین شرایط به تولید مبادرت میورزد تأکید کرد و آموزش و آگاهی بخشی به عشایر، روستاییان و ساکنین محلی را برای حفظ، مراقبت، احیاء، توسعه و بهرهبرداری مطلوب و مؤثر از عرصههای منابع طبیعی ضروری دانست.
انتهای پیام
نظرات