• پنجشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403032416382
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

رمزیست؛ روایت مردمی زیست‌فناوری

رمزیست؛ روایت مردمی زیست‌فناوری

نخستین رویداد رمزیست با عنوان «روایت مردمی زیست‌فناورانه» در دومین روز از دومین نمایشگاه ملی آبادیران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی دقیق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امسال با هدف شناسایی مباحث زیست فناورانه و نقش پررنگ و مؤثر این فناوری در مردمی‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان در دومین نمایشگاه ملی آبادیران حضور یافته است. چند شرکت فعال در حوزه زیست‌فناوری که محصولاتی عمدتاً در حوزه کشت بافت، دام و طیور تولید کرده‌اند و ماموریت آنها نزدیک به ماموریت‌های نمایشگاه آبادیران است نیز با حمایت ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی دقیق امسال در نمایشگاه حضور یافتند و محصولات خود را به نمایش گذاشتند.

این ستاد در طول این نمایشگاه مسابقه‌ای نیز تحت عنوان «ایران آباد با زیست‌فناوری» برگزار می‌کند که مخاطبان آن عموم مردم هستند. به افرادی که بتوانند به ۱۰ سؤال زیست‌فناوری این مسابقه پاسخ دهند، جوایزی تعلق می‌گیرد. پاسخ برخی از این سؤال‌ها در طراحی غرفه ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی آمده است. پاسخ برخی دیگر از سؤالات نیز با جستجوی ساده به دست می‌آید.

همچنین این ستاد رویداد دیگری تحت عنوان «رمزیست» برگزار کرده است. در این رویداد که نخستین دوره آن تحت عنوان «روایت مردمی زیست فناورانه» در دومین روز از برگزاری نمایشگاه برگزار شد، روایت‌های زیست فناورانه در چهار محور سلامت، زیست دریا، کشاورزی و امنیت غذایی به زبانی ساده برای مردم بیان شد. روایت‌هایی که به زبان ساده نشان دادند زیست‌فناوری چه نقش سازنده و مؤثری در زندگی انسان‌ها دارد و می‌تواند گره بسیاری از مشکلات جامعه را باز کند.

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، داور این رویداد نیز برخلاف دیگر رویدادها، عامه مردم بودند. در پایان نیز از سه روایتی که به زبان ساده مورد استقبال عامه مردم قرار گرفت، قدردانی شد. در این رویداد ۷۰ طرح به دبیرخانه ارسال شده بود که تنها ۹ تیم شامل زیست‌فناوران بارثاوا، پژوهشگاه ابن سینا، زایموفید، بیوکاور، طهور کاران، BIOAJA، پتروباک، الماس طلایی تایماز و زیست‌یار به مرحله نهایی راه یافتند و در نهایت سه طرح از تیم‌های بیوکاور، زیست فناوران بارثاوا و پتروباک برگزیده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha