دکتر علی کریمیان امروز، چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این مرکز برای بیمارانی که به درمان دارویی جواب ندادهاند از طریق سلول درمانی خدمات ارائه خواهد داد که دارای بخش های درمانگاهی، اتاق تمیز، آزمایشگاه و بخش تحقیقات و پژوهش است.
وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی کامل این مرکز نیازمند حمایت خیرین هستیم، ادامه داد: هزینه سلول درمانی در ایران به مراتب پایینتر از دیگر کشورهاست که راه اندازی کامل این مرکز میتواند به درآمدزایی بیمارستان کمک کند.
مسئول مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بیمارستان شهید مدنی تبریز نیز گفت: مساحت این مرکز ۷۰۰ متر مربع می باشد که ۲۳۵ متر مربع آن برای اتاق تمیز و ۸۰ متر مربع برای درمانگاه اختصاص دارد.
دکتر حامد ولیزاده افزود: تجمیع بخش های اتاق تمیز و تولید سلول های بنیادی، آزمایشگاه و درمانگاه در یک جا یکی از ویژگیهای منحصر به فرد مرکز است و سلولهای بنیادی تولید شده پس از آزمایش در درمانگاه برای بیماران تجویز میشود.
وی با تاکید بر اینکه سلول درمانی هیچ عارضهای برای بیمار ندارد و تضمین ۱۰۰ درصدی برای دریافت پاسخ نیز ندارد، ادامه داد: زیر ساخت لازم برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان در این مرکز فراهم شده تا با تولید سلولهای بنیادی و تجهیز آن به بیماران فعالیت خود را ادامه دهند.
ولی زاده با اشاره به اینکه بیماران هزینه تولید سلول بنیادی را به شرکت های دانش بنیان پرداخت میکنند، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بیمارستان شهید مدنی هیچ دخالتی در تولید و فروش سلولهای بنیادی نخواهد داشت و این امر بر عهده شرکتهای دانش بنیان مستقر در این مرکز است.
این فوق تخصص بیماری های ریه گفت: با توجه به ارزان بودن هزینه درمان سلولهای بنیادی که ناشی از فراهم شدن زیر ساختها از سوی دولت و به کارگیری دانش اساتید ایرانی است، ارزآوری از طریق درمان سلولهای بنیادی امکان پذیر است.
وی گفت: تاکنون ۵ شرکت دانش بنیان برای فعالیت در زمینه سلول درمانی با این مرکز قرارداد بستهاند.
انتهای پیام
نظرات