• چهارشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403032315610
  • خبرنگار : 71431

رادان خبر داد:

افزایش ۳۰ درصدی کشف و کاهش ۲۰ درصدی وقوع سرقت در کشور/ آماده‌باش کامل برای تامین امنیت انتخابات

افزایش ۳۰ درصدی کشف و کاهش ۲۰ درصدی وقوع سرقت در کشور/ آماده‌باش کامل برای تامین امنیت انتخابات

فرمانده فراجا از افزایش ۳۰ درصدی کشف سرقت و کاهش ۲۰ درصدی وقوع سرقت در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه بیست و هفتمین همایش سراسری فرماندهان، مدیران و رؤسای انتظامی کشور با اشاره به نگرانی مردم از پدیده سرقت، گفت: یکی از موضوعاتی که مردم را آزار می‌دهد، سرقت است که با تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت، راه‌اندازی گشت‌های ویژه پلیس آگاهی، استفاده از پلیس‌های تخصصی و همچنین استفاده از پابندهای الکترونیک اقدامات خود را در این زمینه دنبال کردیم. 

وی با بیان اینکه استفاده از پابند الکترونیک در حال حاضر در هشت استان اجرایی شده است، گفت:‌در نتیجه اقدامات انجام شده در قرارگاه مبارزه با سرقت، موضوع آمار کاملا شفاف شده است. همچنین شیب افزایشی سرقت نیز متوقف شده و امروز به سمت کاهش در حال حرکت هستیم.

فرمانده فراجا ادامه داد: امروز خوشبختانه در حوزه وقوع سرقت ۲۰ درصد کاهش وقوع را داریم که عدد خوبی است اما قانع کننده نیست. همچنین در حوزه کشف سرقت هم افرایش حدود ۳۰ درصدی را داریم که باز می‌تواند این آمار ارتقاء پیداکند.

رادان با اشاره به درپیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و راهپیمایی اربعین، اظهارکرد:‌ این دو ماموریت مهم را پیش‌رو داریم و باید تامین امنیت آن مورد توجه جدی قرار بگیرد. همچنین تسهیل سفر و ارائه تسهیلات هم مهم است.

وی با اشاره به اهمیت امنیت انتخابات گفت: امنیت انتخابات و مراسمی که به طور کلی در کشور صورت می گیرد از کارویژه هایی است که فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی باید با تمام امکاناتش در خدمت مردم و ذینفعان باشد. یکی از این کارویژه‌ها تامین امنیت انتخابات ریاست جمهوری است.

تشریح ۳ سطح تامین امنیت انتخابات از سوی پلیس

فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: حوزه امنیت انتخابات در سه سطح یعنی قبل از انتخابات شامل مراسم، تبلیغات، میتینگ‌های قانونی در دستورکار است؛ همچنین انتظامی رصد می‌کند که در بین نامزدها و طرفداران آنها رفتار غیراخلاقی رخ ندهد.

وی افزود: موضوع دوم حین انتخابات است یعنی زمانی که مردم به پای صندوق های رأی می‌روند تا نامزد موردنظرشان را انتخاب کنند کلیه شعب، صندوق ها اعم از ثابت و سیار و همچنین مراکزی که از صندوق ها باید برای شمارش استفاده بشود تحت کنترل و امنیت و نظارت باشند. مرحله آخر ماموریت انتظامی در انتخابات نیز شمارش آراء است که باید در امنیت کامل انجام شده و رئیس جمهوری انتخاب شود که در خدمت مردم باشد.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: از مرز تا مرکز کلیه همکاران من اعم از مرزبانی، انتظامی، یگان های تکاوری و سایر مجموعه آماده هستند که امنیت کامل و در خور شأن مردم را اجرا کنند.

عالی ترین مقام انتظامی کشور به موضوعات مطرح شده در همایش مذکور پرداخت و عنوان کرد:امروز ما در خدمت مدیران عزیز در مرکز تا همه لایه های اجرایی بودیم روسای پلیس، معاونین و مشاورین و فرماندهان شهرستان ها و هنگ های مرزی و همچنین یگان های تکاوری و ویژه و حوزه عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات برای دو موضوع در خدمتشان بودیم. نخست این که ارزیابی که از عملکردشان در گذشته داشتیم را خدمتشان ارائه دهیم و در وهله بعد اولویت هایی که باید در سال ۱۴۰۳ ادامه دهیم را یکبار دیگر مرور کرده و تاکید داشته باشیم.

وی در پایان عنوان کرد: در حوزه عبور و مرور و شدآمدی و کنترل تصادفات در نوروز توانستیم با وجود افزایش ترددی که بود کاهش ۱۰.۵درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی را داشته باشیم و این روند ادامه دارد.

چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی، روز جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور و باحضور شش نامزد شامل امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی و مصطفی پورمحمدی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha