امروز ۲۱ خردادماه، در صدوشانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، لایحه مجوز انعقاد تفاهمنامه بازنگری و اصلاح طرح پهنه غربی (کال چهلبازه و قلعه وکیلآباد) به تصویب رسید.
براساس این لایحه به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده میشود با توجه به اهمیت بازآفرینی قلعه وکیلآباد و نقش مهم کال چهلبازه و سابقه اجرای پروژههای مشابه، نسبت به واگذاری پروژههای ساخت و اجرای پارک چهلبازه، استخوانبندی معابر قلعه وکیلآباد و واحدهای الگوساز آن به صورت ترک تشریفات و از طریق فراخوان عمومی پس از تهیه اسناد مناقصه با دو رویکرد اعطای امتیاز پروانه ساختمانی به املاک متعلق به سازمان یاد شده با املاک معرفی شده از سوی پیمانکار با واگذاری ملک تا سقف ۷۵ درصد مبلغ پیمان و نیز پرداخت ۲۵ درصد به صورت نقد (اوراق مشارکت) با رعایت تباصر اقدام کند.
متن کامل قرارداد موضوع این مصوبه و شرایط آن باید به تایید شورای اسلامی شهر مشهد برسد. شهرداری مشهد مقدس مجاز است با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و به منظور تشویق سرمایهگذاران به حضور و مشارکت در اجرای پروژههای شهری نسبت به اعمال تخفیف در زمان صدور پروانه ساختمانی برابر تخقیقات روز شهرداری و برای املاک نیز پس از ارزیایی املاک شهرداری توسط کارشناسان رسمی به میزان ۱۰ درصد تخلف اقدام کند. مجموع واگذاری موضوع ماده واحده تا سقف ۷۰۰ میلیارد تومان است.
در ادامه لایحه نامگذاری تعدادی از معابر فرعی به نام شهدا و مراکز رویش به نام بانوان شهیده تصویب شد. براساس این لایحه معابر فرعی شهید صانع ۸ واقع در خیابان شهید صانع، کوی امیر به نام شهید مجید شخصی، رباط طرق ۸ واقع در خیابان رباط طرق به نام شهید علیاصغر داعی، پروین اعتصامی ۲۲ واقع در خیابان پروین اعتصامی به نام شهید محمدرضا رشیدی و پارس ۱۵ واقع در خیابان پارس به نام شهید محمدعلی شیخ نامگذاری شدند.
در این لایحه مرکز رویش واقع در بلوار توس، توس ۶۵، نجف ۲۹ به نام بانوی شهیده مهری زارع عباسآبادی، مرکز رویش واقع در خیابان آیتالله عبادی ۵۶ به نام بانوی شهیده عطیه ابوعبادی، مرکز رویش واقع در طبرسی شمالی ۴ به نام بانوی شهیده فاطمه کفاشی، مرکز رویش واقع در بلوار مهرگان، بلوار عترت، بین عترت ۲ و ۴ به نام بانوی شهیده انیس خوشقدم حسن کیاده، مرکز رویش واقع در بزرگراه شهید میرزایی ۴۰، شهید محبی ۴۲، به نام بانوی شهیده الهه زینانپور تبریزی و مرکز رویش واقع در شهید کاشانی ۵۹ به نام بانوی شهیده خدیجه محمدنیا نامگذاری شدند.
همچنین مرکز رویش واقع در انتهای خیابان خواجهربیع، شهید یوسفزاده ۱۸ به نام بانوی شهیده ام لیلا کشاورزیان، مرکز رویش واقع در طبرسی ۱۷، انتهای شهید خداشناس ۵، داخل بوستان اقاقیا به نام بانوی شهیده فضه خاکپور، مرکز رویش واقع در پنجتن ۵۵ به نام بانوی شهیده بتول چراغچی، مرکز رویش واقع در پنجتن ۴۷ به نام بانوی شهیده ناهید اسدی، مرکز رویش واقع در بزرگراه شهید بابانظر ۴۲، شهید محسنزاده ۷، داخل بوستان بنفشه به نام بانوی شهیده حافظه سلیمانشاهی، مرکز رویش واقع در بلوار ولایت داخل فرهنگسرای امت به نام بانوی شهیده زری موسوی و مرکز رویش بین رباط طرق ۱۷ و ۱۹، داخل بوستان ثامنالائمه (ع) به نام بانوی شهیده فاطمه امیری بیرجندی نامگذاری شدند.
نامگذاری مرکز رویش واقع در طرق، شهید ساعی ۶، داخل مجموعه بحران ثامنالائمه(ع) به نام بانوی شهیده صاحبجهان شاملی طرقی، مرکز روش واقع در بلوار شهید فکوری ۱۱، شقایق ۱۱ به نام بانوی شهیده صفا نعیمی، مرکز رویش واقع در پیامبر اعظم ۵۱، داخل بوستان سپیدار به نام بانوی شهیده کبری حسنزاده سوران، مرکز رویش واقع در بزرگراه امام علی(ع)، داخل بوستان موضوعی دانش به نام بانوی شهیده اکرم بیات، مرکز رویش واقع در شاهنامه ۴۴ به نام بانوی شهیده خاتون عبیری و مرکز رویش واقع در وکیلآباد ۸۷ به نام بانوی شهیده صدیقه هدکیانی نیز انجام شد.
انتهای پیام
نظرات