علی رجبی وندچالی امروز در آیین راهاندازی مجمع خیریاران ورزشی شهرستان آمل در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون در ۳ شهر مازندران، مجمع خیران ورزشیار راهاندازی شده است.
به گفته وی در برخی شهرهای دیگر نیز به صورت غیررسمی خیران ورزشیار در حمایت و ایجاد انگیزه برای ورزشکاران اعزام به مسابقات و یا تیمهای ورزشی و نیز کمک به زیرساختهای ورزشی مشارکت و کمک کردند.
وی افزود: مازندران جایگاه ویژهای در معرفی قهرمانان و نیز مدالآوری در ورزش کشور دارد و باید قدر قهرمانان ورزشی و مربیان آنها که هرکدام در کشور و حتی سطح بینالمللی جایگاه ویژهای دارند، بدانیم.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه وزارت ورزش برای پیشگیری از ناهنجاریها و حفظ سلامت شهروندان جامعه کار میکند، تصریح کرد: در حقیقت ورزش، هزینهکردن برای امر سلامت و پیشگیری از بیماریها است.
رجبی با اشاره به اینکه تشکیل مجمع خیرین ورزشیار بهترین ایده و تصمیم در حوزه کمکدهی به ورزش بوده است، گفت: از رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان آمل انتظار است که دبیرخانه ثابت در این اداره تشکیل و ماموریتهای محوله این مجمع نیز توسط اعضای هیات مدیره پیگیری شود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین در خصوص تکمیل طرحهای نیمهتمام استان گفت: با اعلام آمادگی اعضای مجمع خیران ورزشیار آمل برای تکمیل سالن تخصصی و چندمنظوره صخره نوردی شهرستان که از معدود سالنهای کشوری است و چندین سال نیمهکاره مانده به این مجمع واگذار و پس از ساخت و طی تشریفات قانونی برای بهرهبرداری دوباره تحویل این مجمع شود.
رجبی گفت: نمونه این دست طرحهای ورزشی در استان زیاد است و سرمایهگذارهای ورزشی و خیرانی در صورت اعلام آمادگی مورد حمایتی اداره ورزش قرار خواهند گرفت.
وی گفت: در سال ۱۴۰۲ ورزشکاران مازندرانی در مجموع ۳۶۴ مدال از مسابقات مهم بینالمللی، آسیایی و جهانی در قالب حضور در تیمهای ملی ایران افتخارآفرینی کردند که این تعداد کسب نشان، به اندازه حداقل ۲۰ استان کشور بوده است.
انتهای پیام
نظرات