• دوشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403032113958
  • منبع : معاونت زنان ریاست جمهوری

آغاز به کار کارگروه «تدوین سازوکار اجرایی شغل منعطف بانوان»/لزوم نگاه عادلانه به اشتغال زنان

آغاز به کار کارگروه «تدوین سازوکار اجرایی شغل منعطف بانوان»/لزوم نگاه عادلانه به اشتغال زنان

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن اشاره به آغاز به کار کارگروه تخصصی تدوین سازوکار اجرایی شغل منعطف بانوان گفت: یکی از چالش‌های پر بسامد فکری و دغدغه‌های بانوان که معاونت با آن روبروست، تعارض کار منزل و خارج از خانه و لزوم برقراری تعادل بین این دو مسئولیت است لذا تشکیل این کارگروه در برنامه هفتم و در ستاد ملی زن و خانواده مصوب شد.

به گزارش ایسنا، کارگروه تخصصی تدوین سازوکار اجرایی شغل منعطف بانوان با ریاست معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دبیری معاونت اشتغال وزارت کار و تعدادی از دستگاه‌های متولی حوزه اشتغال به عنوان اعضای ثابت، به صورت رسمی اغاز به کار کرد.

این نشست با هدف تصمیم‌گیری در خصوص تشکیل و ساختار کارگروه جهت اجرایی‌سازی بند ث ماده ۸۰ برنامه هفتم توسعه ذیل سرفصل خانواده و جمعیت با موضوع اشتغال بانوان با رعایت نقش زن در خانواده برگزار شد و نمایندگان دستگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

در ادامه نشست انسیه خزعلی ضمن بیان اینکه یکی از چالش‌های پر بسامد فکری و دغدغه‌های بانوان که معاونت با آن روبرو است، تعارض کار منزل و خارج از خانه و لزوم برقراری تعادل بین این دو مسئولیت است، گفتند: تشکیل این کارگروه در برنامه هفتم و در ستاد ملی زن و خانواده مصوب شد و اعضای ثابت آن نمایندگان وزارت کار، سازمان اداری استخدامی، معاونت ریاست جمهوری در امور  زنان و خانواده، مرکز پژوهش‌های مجلس هستند و به فراخور اعضای دستگاه‌های دیگر دعوت می‌شوند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد تا با انجام برنامه‌ریزی متناسب اشتغال بانوان با نگاه عادلانه دیده شود و گفت: بسیاری از شرایط که خانم‌ها با آن روبرو هستند مورد توجه قرار نمی گیرد مانند مردان کار و عمل می کنند و ارزیابی‌ها هم مانند مردان دیده می‌شود لذا نیاز است با توجه به نیاز خانواده، برنامه ریزی مناسب با الگوی سوم برای زنان داشته باشیم و آن را به عنوان الگوی مناسب به جهان معرفی کنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، بررسی وضعیت زنان و انعطاف‌های شغلی که در جهان اعمال می‌شود، اصلاح نظام مسائلی که در مسئله زنان وجود دارد، احصای مواردی که به صورت جنسیتی در قانون دیده شده و حمایت‌های مورد نیاز در بخش دولتی یا غیر دولتی به خصوص برای زنان در سنین باروری ۲۰-۴۰ سال به جز مرخصی زایمان ، بیمه در مشاغل خانگی، مشاغل بخش دولتی و خصوصی، بازنشستگی، به رسمیت شناخته شدن خانه داری به عنوان شغل، مواردی است که در این کار گروه به آن پرداخته خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha