• شنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403031912371
  • خبرنگار : 50649

استاندار فارس:

نظام تشویق و تنبیه مناسب و منطقی نیست/ ضرورت استفاده از نظام پیشنهادات

 نظام تشویق و تنبیه مناسب و منطقی نیست/ ضرورت استفاده از نظام پیشنهادات

ایسنا/فارس استاندار فارس با تصریح اینکه نظام تشویق و تنبیه مناسب و منطقی نیست، اظهار کرد: در کلام مقام معظم رهبری دیده‌ایم که سفارش می‌کنند این نوع سوالات را به دانشگاه‌ها بسپارید تا مراکز علمی راه‌های حل سوالات را پاسخ دهند.

محمدهادی ایمانیه در نشست شورای راهبری توسعه مدیریت استان فارس با بیان اهمیت جایگاه شورای راهبری توسعه مدیریت از منظرهای گوناگون، عملکرد این شورا را یکی از مصادیق بارز افزایش بهره‌وری دانست و گفت: بهره‌وری صرفا در مسائل سخت‌افزاری خلاصه نمی‌شود؛ مادامی که بهره‌وری نیروی انسانی لحاظ نمی‌شود، می‌توان گفت که از اصل ماجرا فاصله گرفته و درگیر مسائل کم اهمیت‌تر شده‌ایم.

 وی افزود: هر تصمیمی که در این زمینه می‌خواهد اتخاذ شود نیازمند اطلاعات دقیق استt پس با دقت و با حساسیت باید آمارهای این حوزه را در اختیار داشته باشید و با توجه به نیروی انسانی موجود، ردیف‌های اشغال شده، ردیف‌های خالی و همچنین اینکه چند نفر در پست‌های غیرمرتبط مشغول به کار هستند، اقدام به تصمیم‌گیری کنید؛ پس در مدت مشخص همه دستگاه‌ها در این زمینه همکاری کامل را داشته باشند.

ایمانیه با تاکید بر اینکه نظام پیشنهادات کشور را متحول می‌کند، گفت: چه تعداد افراد با سلیقه و خوش فکر داریم که شناخته شده نیستند و با بهره‌گیری مناسب از نظام پیشنهادات، برجسته خواهند شد و می‌توانند در مراحل بعد در پست‌های مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند.

 وی به شائبه اعمال نظر در ارزیابی‌های دستگاهی هم اشاره کرد و گفت: یک نفر از سازمان برنامه‌ریزی و مدیریت استان، یک نفر از معاونت توسعه و مدیریت منابع استانداری و یک نفر نیز به نمایندگی از سایر دستگاه‌های اجرایی به عنوان شورای نظارت در این زمینه تشکیل شوند تا از ایجاد شبهه بر اعمال ارزیابی‌ها جلوگیری شود.

استاندار فارس بر اهمیت استفاده از کدهای دوبعدی هم اشاره کرد و گفت: برای درج کد دوبعدی همه دستگاه‌ها همکاری کامل داشته باشند؛ در آخرین رتبه‌بندی که توسط دفتر ریاست جمهوری انجام شد فارس در بسیاری از شاخص‌ها جایگاه مناسبی را به دست آورده است اما در این حوزه رتبه خوبی نداشتیم و این باعث شد رتبه متوسط استان نیز کاهش یابد.

وی مجدداً برپایی منظم و مستمر میز خدمت و ایجاد و توسعه دفاتر ارتباط با مردم را مورد توجه قرار داد و خواستار اهتمام جدی همه سازمان‌ها به این موضوع شد و بر ارتباط مستقیم با مردم و حل مشکلات ایشان تاکید کرد.

ایمانیه با بیان اینکه از مسئولان خواست برای ارتقاء رتبه فارس در جشنواره شهید رجایی و سایر ارزیابی‌ها پیشنهادات خود را ارائه دهند در ادامه اظهار کرد: هدف از ارزیابی‌ها ارتقاء تمام مجموعه‌های کشور است، پس نواقص دستگاه‌ها پس از ارزیابی، باید با آموزش مناسب مرتفع شود.

نماینده عالی دولت در فارس در بخش دیگر سخنان خود بر ضرورت تغییر نظام اداری از روز مزدی به کارمزدی تاکید کرد و گفت: باید با مراجع دانشگاهی برای رسیدن به این مهم مشورت کرد؛ هنگامی که امور به صورت کارمزدی انجام شود انگیزه‌ها تغییر و کیفیت و سرعت انجام کار نیز جهش پیدا می‌کند.

 به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی در پایان از معاونین توسعه مدیریت و منابع سازمان‌ها خواست تا ارزیابی عملکرد پرسنل تحت امر خود را انجام دهند و با قرار گرفتن در جایگاه مناسب و بها دادن به توانمندی ایشان و استفاده از پیشنهادات سازنده، بتوان ساعت کار مفید دستگاه‌ها را افزایش داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۹ ۲۱:۲۹

سلام. باید بر حضور غیاب کارمند نظارت. داشت. باید. در ادارات نوشت اگر مسولین کار شهروند به درستی انجام. ندادند. تاخیر در کار مردم داشتند مردم گزارش. دهند تا افراد ناکارآمد حساب کارخود کنند