• شنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403031912020
  • خبرنگار : 50659

مدیر فرهنگی امامزاده سید ابراهیم(ع) لاهرود:

آسان گرفتن ازدواج راهگشای ناهنجاری‌های اجتماعی است

آسان گرفتن ازدواج راهگشای ناهنجاری‌های اجتماعی است
عکس تزئینی است

ایسنا/اردبیل مدیر کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم(ع) شهر لاهرود گفت: ساده زیستی در تمام شئون زندگی بویژه در امر ازدواج، راهگشای بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی است.

اسماعیل دستگزار در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت اول ذی‌الحجه، سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) گفت: ️این روز مبارک در واقع پیوند آسمانی امیر عدالت و شجاعت با بانوی آب و آیینه است.

وی افزود : ️سالروز ازدواج مبارک حضرت علی(ع) و صدیقه طاهره(س) یکی از مهمترین اتفاقات تاریخ شیعه است که ثمره این پیوند مبارک و سراسر عشق و محبت ، درخت گهربار امامت است.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود تصریح کرد: در این روز مبارک، حضرت علی (ع) با صدیقه طاهره (س) برترین بانوی دو عالم ، پیمان عشق بست و خداوند متعال برترین فرستاده خود را شاهد این ازدواج قرار داد.

دستگزار اذعان کرد: سالروز این ازدواج مبارک به عنوان روز ازدواج نام‌گذاری شده و روزی فرخنده برای افرادی است که زندگی خود را با خاطره ‌ای زیبا در این روز آغاز می‌کنند. ازدواج این دو بزرگوار به امر الهی، از امتیازاتی است که پیامبر اعظم(ص) به آن افتخار می‌کردند.

وی خاطر نشان کرد: از مهمترین‌ آموزه‌های این پیوند فرخنده، سادگی و آسان گرفتن ازدواج است که با فروش زره امام علی(ع) برای تامین هزینه ازدواج و مهریه حضرت فاطمه(س) کاملاً مشهود است.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم(ع) شهر لاهرود بیان کرد: از ماجرای ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه(س) نکات بسیار جالبی را می‌آموزیم که اگر خواهان سعادت و پیرو راستین اسلام هستیم، باید تا مرز توان تلاش کنیم که مراحل اول ازدواج بر مبنای صحیحی صورت گیرد

دستگزار اضافه کرد: بایستی ساده زیستی در تمام شئون زندگی جامعه و به خصوص ازدواج راه یابد وگرنه قید و بندهای اجتماعی در امر ازدواج که بیشتر نشأت گرفته از فرهنگ غیر اسلامی و یا ساخته ‌و پرداخته ذهن‌ های کوتاه مادی و اشرافی است، مثل غل و زنجیر بر دست و پای جوانان و والدین آنها می‌افتد و هر روز این غل و زنجیر بزرگتر و سنگین تر می ‌شود تا جایی که امکان هر نوع حرکت صحیحی را می‌گیرد و حیات جامعه را به سوی نابودی می ‌کشاند و بر فساد و نابسامانی‌ های روانی و مشکلات اخلاقی می ‌افزاید.

وی یادآور شد : در جریان ازدواج آن دو بزرگوار که به فرموده پیامبر اکرم(ص) ، خداوند فاطمه را به ازدواج علی (ع) درآورد ، نکات بسیار مهم آموزشی و الگویی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به کفو و همتا بودن، خواستگاری بدون واسطه، قناعت، دوری از اشرافی گری و تجملات، سخت نگرفتن بر همدیگر، ملاک قرار دادن معیارها و خصوصیات معنوی و دینی و اخلاقی، مهریه پایین، بنا کردن زندگی بر پایه محبت و عشق واقعی از روی شناخت، حجب و حیا اشاره کرد.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود یادآور شد: درس مهمی که از ازدواج این دو بزرگوار باید یاد گرفت این است که ازدواج هنگامی پیوند آسمانی لقب می گیرد که رضایت خداوند در آن باشد و این مهم با ساده گرفتن و پرهیز از تجملات در امر ازدواج حاصل می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha