• جمعه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های بین‌الملل
  • کد خبر: 1403031811425
  • خبرنگار : 71967

هشدار تعطیلی بیشتر دانشگاه‌های انگلیس به دلیل بحران مالی ‏

هشدار تعطیلی بیشتر دانشگاه‌های انگلیس به دلیل بحران مالی ‏

گزارش‌های جدید موسسات تحقیقاتی در انگلیس حاکی از این است که اگر سیاستمداران این کشور ‏نتوانند به درستی با بحران مالی پیش روی دانشگاه‌های انگلیس تعامل کنند، این مراکز آموزش عالی ‏مجبور به اتخاذ سیاست‌ها و الگوهایی می‌شوند که پیامدهای ناگواری به همراه خواهد داشت. ‏

به گزارش ایسنا، در مقاله‌ای که توسط موسسه سیاست آموزش عالی منتشر شده است، کریس هاسبندز، که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳ معاون دانشگاه شفیلد هالام بود، آورده است که اگر دولت به طور جدی به مشکلات موجود در این بخش رسیدگی نکند، نرخ ثبت‌نام دانشجویان کاهش خواهد یافت و برخی از موسسات آموزشی نیز با تعطیلی رو به رو خواهند شد.

هاسبندز در این مقاله به این مساله اشاره داشت که اگر بودجه آموزش عالی در سطح فعلی ادامه یابد، دو بخش پژوهش و آموزش در دانشگاه‌ها با موانع زیادی مواجه می‌شوند. به همین دلیل است که دانشگاه‌ها اخیرا سرمایه‌گذاری و تحقیقات خود را روی حوزه‌های کمتری انجام می‌دهند.

از طرف دیگر، جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه‌های انگلیس متفاوت بوده است؛ در حالی که تعدادی از دانشگاه‌ها توانستند با سیاست‌های سختگیرانه دولت در زمینه ویزا کنار بیایند، اما تعداد زیادی از موسسات آموزشی مجبور شدند در این زمینه انتخاب‌های محدودتری داشته باشند.

مساله دیگر این است که این مشکلات باعث شده تا استخدام کارکنان از سوی دانشگاه‌ها نیز دستخوش تغییر شود. بر همین اساس برخی دانشگاه‌ها کارکنان خود را با طیف متنوع‌تری از قراردادها استخدام می‌کنند که شرایط و ضوابط انعطاف‌پذیرتری دارد. در مقابل دانشگاه‌هایی که قراردادهای انعطاف‌پذیر کمتری داشتند، به سختی فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

هاسبندز در بخش پایانی این مقاله آورده است: شکل آموزش عالی در سال ۲۰۲۴ نتیجه تعاملات قبلی بین دانشگاه ها و سیاست است. این روند می‌تواند  تغییر کند. هر کسی که در انتخابات ماه آینده برنده شود، باید در مورد آموزش عالی که کشور به آن نیاز دارد، به صورت جدی فکر کند.

در همین حال، گروه دانشگاهی راسل (گروهی متشکل از ۲۴ دانشگاه مطرح تحقیقاتی در انگلستان ) بیانیه خود در مورد انتخابات را منتشر کرد که در آن از دولت بعدی می‌خواهد تا رویکرد پایدارتری برای تامین مالی داشته باشد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «ما به ایفای نقش خود در کاهش هزینه‌ها و کارآمدتر شدن ادامه خواهیم داد، اما بودجه در دسترس برای دانشگاه ها و دانشکده‌ها باید افزایش پیدا کند تا بتوانیم از کیفیت آموزش محافظت کنیم».

تیم برادشاو، مدیر اجرایی گروه راسل نیز در این باره گفت: در حالی که به سمت انتخابات عمومی پیش می‌رویم، از دولت بعدی می‌خواهیم که رویکردی بلندپروازانه داشته باشد و از آنچه دانشگاه ها ارائه می‌دهند حداکثر استفاده را ببرد تا به ایجاد تغییرات مثبت کمک کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha