سعید بهاوری امروز (پنجشنبه ۱۷ خرداد ماه) در جلسه بررسی پروژههای عمرانی شهر ابهر با اشاره به اینکه شورا همواره نگاه ویژهای به کارکنان شهرداری در بحث رفاهی داشته است، عنوان کرد: همه تلاشها بر این است که کارکنان شهرداری از بابت رفاهی تامین باشند.
وی با بیان اینکه از موضوعاتی که مدیران نواحی باید با اهتمام پیگیر آن باشند بحثهای خدماتی و ساخت و سازهای غیر مجاز است، تصریح کرد: اگر ساخت و ساز جدیدی و بدون مجوزی در نواحی صورت میگیرد باید به واحد حراست گزارش شود.
رئیس شورای اسلامی شهر ابهر با توضیح اینکه به هیچ پیمانکاری بدهکار نیستیم، اذعان کرد: انتظار ما از پیمانکار انجام کار درست و با کیفیت در راستای رضایتمندی شهروندان و حفظ بیتالمال است.
وی با بیان اینکه هم پروژههای جزئی و هم پروژههای کلان در سطح شهر داریم، تصریح کرد: استخر، پردیس سینمایی، جاده سلامت ابهر رود و سردرب ورودی، میدانگاه شریفآباد و زیدالکبیر، جاده سلامت شریفآباد و تکمیل پروژه ارغوان جزو پروژههای مهم و ضروری شهر هستند که باید اهتمام جدی در راستای تکمیل آنها وجود داشته باشد.
بهاوری با بیان اینکه در بحث قلعهتپه تاکنون کاوش و حفاری صورت نگرفته است، تصریح کرد: در بحث میدانگاه شریف آباد نیز اولین درخواستی که داریم این است این پروژه باید حتما تا ماه محرم آماده شود.
وی با بیان اینکه به دنبال رقم خوردن اتفاقات خوب و پروژههای مورد نیاز در شهر هستیم، خاطرنشان کرد: همه ما باید دست به دست هم دهیم تا ابهری زیبا، توسعه یافته و آباد داشته باشیم و کارها و پروژههای عمرانی با کیفیت و سرعت پیش رود.
در ادامه این جلسه شهردار ابهر نیز با اشاره به اینکه سال گذشته بالغ بر ۱۲۰ پروژه کوچک و بزرگ تعریف، اجرا و نهایی شد، عنوان کرد: همه پروژههای انجام شده است و دو پروژه استخر و سردرب در حال انجام است.
عباس رضا حیدری با اشاره به اینکه نهایت تلاش ما این است پروژهها با کیفیت عالی تحویل مردم شود، توضیح داد: در همین راستا سعی کردیم امسال نظارت بر پروژههای عمرانی با دقت و وسواس بیشتری انجام شود که این موضوع تداوم خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تا ۱۵ اردیبهشت درگیر یکسری از پروژههای سال قبل بودیم، توضیح داد: با این حال تاکنون بالغ بر ۴۴ پروژه برآورد شده و بسیاری از آنها وارد سامانه شده است.
شهردار ابهر با بیان اینکه بیشترین دغدغه ما بحث پروژههای عمرانی شهر چه پروژههای نیمهتمام و چه پروژههای جدید به ویژه استخر، ورودی شهر، اصلاح هندسی شهر، میادین نیمه کاره، امامزاده اسماعیل (ع) شناط، پسماند زباله و ضایعات و نخاله های ساختمانی روشنایی معابر و.... است، توضیح داد: با انجام برآورد هزینهای پروژه، روند اجرایی استخر و سایر پروژهها ادامهدار خواهد شد.
وی با بیان اینکه مدیران نواحی در اصل شهردار ناحیه خود هستند و شهرداری و شورا پشتیبان کار و اقدامات مدیران نواحی در تمام امور است، اظهار کرد: مدیران نواحی همواره قبل و بعد از کار خود باید پایش ناحیه خود را انجام دهند، زیرا یکی از اهداف مدیریت شهری در تقسیمبندی شهر به نواحی مختلف و تعیین مدیر ناحیه کاستن از حجم مراجعات مردم به شهرداریها و تسریع در روند کار آنهاست.
حیدری با تاکید بر اینکه مدیران نواحی تنها نباید درگیر روزمرگی شوند، بیان کرد: باید طوری کار کنیم که رضایتمندی مردم جلب شود و مردم نارضایتی از مدیریت شهری نداشته باشند.
انتهای پیام
نظرات