کوروش خلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طبق قانون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آبزیان؛ یکی از وظایف حاکمیتی سازمان شیلات، حفاظت از منابع آبزی و جلوگیری از صید غیر مجاز است.
وی با بیان اینکه آبزیان؛ انفال محسوب میشود، افزود: به جز پرههای صیادی و شناورهای کیلکاگیر، هرکس بدون مجوز قانونی اقدام به بهرهبرداری و صید ماهی از دریا داشته باشد غیر مجاز شناخته میشود.
خلیلی با تاکید بر اینکه در طول سال با انجام نظارت همچنین گشتهای دریایی بر این حوزه نظارت می شود، گفت: از ابتدای سالجاری با اعمال ۵۰۰ مورد گشت دریایی همچنین ۹۹۷ گشت ساحلی که ۲۲ عملیات گشت به صورت مشترک با دریابانی صورت گرفت؛ نزدیک به ۴ هزار رشته دام صید ماهیان استخوانی و ۱۰۰ رشته دام صید غیرمجاز ماهیان غضروفی کشف و جمع آوری همچنین ۲ شناور و ۱۶ لاکش توقیف شدند.
مدیرکل شیلات استان گیلان تصریح کرد: علاوه بر گشتهای دریایی و ساحلی طی این مدت ۷۵ مورد بازرسی از بازار ماهی فروشان نیز صورت گرفت.
خلیلی با اشاره به عملکرد سال گذشته در این حوزه گفت: سال گذشته با عملکرد ۲ برابری نسبت به سال ماقبل آن، با ۳۰۱۹ مورد گشت دریایی و ۳۹۶۷ گشت ساحلی که از مجموع گشت های دریایی، ۱۲۲ عملیات به صورت مشترک با دریابانی انجام شد.
وی افزود: با انجام این گشت ها نزدیک به ۲۱ هزار رشته انواع دام ماهیان استخوانی کشف و ۴۸ شناور توقیف شدند و در همین رابطه ۱۰۵ متهم دستگیر و ۴۸ فقره پرونده صید غیر مجاز تشکیل شد.
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه سال گذشته ۴۱۷ مورد بازرسی از بازار ماهی فروشان در سطح استان انجام شد، گفت: در این بخش نیز رشد ۲ برابری نسبت به سال ماقبل آن شاهد بودیم.
انتهای پیام
نظرات