• چهارشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403031610664
  • منبع : نمایندگی سمنان

کشف ۹۱۹ قطعه لوازم یدکی قاچاق از یک کامیون در سمنان

کشف ۹۱۹ قطعه لوازم یدکی قاچاق از یک کامیون در سمنان

ایسنا/سمنان فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف ۹۱۹ قطعه لوازم یدکی قاچاق و غیراستاندارد به ارزش بیش از ۱۹ میلیارد ریال خبر داد.

 سردار جلیل موقوفه‌ئی امروز (۱۶ خرداد ماه) اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سوخت توسط فرماندهی انتظامی استان، روز گذشته گروهی از ماموران پلیس امنیت اقتصادی با برقراری ایست و بازرسی در پلیس راه سمنان - دامغان، هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون بنز مشکوک شدند. 

وی ادامه داد: با توجه به اظهارات ضد و نقیض راننده و ارائه بارنامه‌های غیرمعتبر، ظن ماموران بیشتر شد و در بازرسی از قسمت بار خودرو توانستند ۹۱۹ قطعه لوازم یدکی قاچاق و غیراستاندارد را که در میان بارهای مجاز جاساز شده بود، کشف کنند.

او با اشاره به اینکه ارزش محموله کشف‌شده طبق نظر کارشناسان ۱۹ میلیارد و ۲۳۰ میلیون برآورد شده است، بیان کرد: راننده خودرو بازداشت و همراه محموله توقیف‌شده تحویل اداره کل تعزیرات حکومتی استان شد. 

فرمانده انتظامی استان افزود: قاچاق، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای اشتغال مولد و موثر در تولید داخلی از بین می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha