محمدرضا گودرزی امروز (۱۲ خرداد ماه) در کارگروه آرد و نان استان مرکزی، اظهار کرد: منطق طرح ساماندهی آرد و نان این است که آرد براساس عملکرد نانوا به او اختصاص مییابد. هیچ کسی بهجز نانوا دخل و تصرفی در سهمیه آرد نانوایی ندارد. اگر سهمیه یک واحد نانوایی کم شده، باید از خود نانوا پرسید که چه اقدامی انجام داده که سهمیهاش کم شده است.
وی با بیان اینکه مهمترین دلیل کسر سهمیه آرد، پخت نشدن نان توسط نانوا در دوره گذشته است، گفت: هر سامانهای عیبهای خاص خود را دارد و این سامانه نیز اشکالهای جزیی دارد که قابل حل است، ولی در کل، چارچوب سامانه ساماندهی آرد و نان درست است.
او بیان کرد: این طرح، یکی از طرحهای اقتصادی مهم دولت است و از باب شفافیت ایجاد شده، اصلیترین مسیر در راستای جلوگیری از فساد است.
گودرزی با اشاره به فاصله ۲۰ برابری بین قیمت آرد دولتی و آزاد، گفت: نزدیک به دو سال از شروع اجرای این طرح میگذرد و اکنون سامانه دقیق عمل میکند. لازم است برای مسؤولان و نانوایان جلسات توجیهی برگزار شود و اطلاعرسانیهای لازم به مردم درباره این طرح داده شود.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی با بیان اینکه مردم باید در این حوزه مطالبهگر باشند، اظهار کرد: ضرورت دارد یک بار دیگر طرح توسط فرمانداران بررسی شود و اگر شهرستان نیازی دارد به کارگروه استان اطلاع دهند و برای یک مرحله، آرد مازاد به شهرستان داده شود.
وی با بیان اینکه ۱۶۰۰ نانوایی در استان، آرد نوع یک و دو را میگیرند، افزود: هر نانوا که اعتقاد دارد کسر سهمیهاش غیرمنصفانه است یا هر کسی با این موضوع مواجه شد، یقین بداند هیچ کسی دخل و تصرفی در سهمیهبندی ندارد و سهمیه کاملاً توسط سامانه، اختصاص مییابد.
سعید ملا اسماعیلی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی نیز اظهار کرد: سیاست دولت، ساماندهی آرد و نان در کشور است که استان مرکزی نیز به تبعیت از کشور در حال اجرای این طرح است.
وی با بیان اینکه باید جلوی تخلفات در حوزه کنجد گرفته شود، گفت: طرح ساماندهی آرد و نان، خوب یا بد باید اجرا شود. ما با استفاده از این طرح توانستهایم جلوی مصرف بیش از حد آرد را بگیریم و مصرف آرد در سال ۱۴۰۱ معادل سال ۱۳۹۸ است.
ملااسماعیلی اضافه کرد: هر طرحی، نواقصی دارد و نواقص این طرح نیز شناسایی شده و قابل حل است. این طرح، ملی است ما در استان اراده این را نداریم که این طرح را کنار بگذاریم.
انتهای پیام
نظرات