• جمعه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403031107341
  • خبرنگار : 30147

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی مطرح کرد

کشت گل محمدی در کوهسرخ زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و درآمدزایی

کشت گل محمدی در کوهسرخ زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و درآمدزایی

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ گفت: کشت گل محمدی می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد اشتغال، رفع بیکاری و درآمدزایی در این شهرستان باشد.

حجت صفرنژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برداشت و گلاب‌گیری در سطح ۲۵ هکتار از گلستان‌های شهرستان کوهسرخ اظهار کرد: شهرستان کوهسرخ به لحاظ کشت گیاهان دارویی به خصوص گل محمدی دارای پتانسیل‌های بالایی است.

وی کیفیت گل محمدی در این شهرستان را با توجه به اقلیم و ارتفاع از سطح دریا بسیار مناسب دانست و اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال گذشته و امسال از سوی جهاد کشاورزی شهرستان و برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی سطح زیر کشت این محصول از ۱۵ هکتار به ۲۵ هکتار ارتقا و میزان تولید از ۲ تن در هکتار به ۳ تن افزایش پیدا کرده است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ اذعان کرد: گل محمدی به دلیل تحمل کم‌آبی و باردهی سریع، کاشت و نگهداری آسان یکی از مناسب‌ترین گونه‌های قابل‌ کشت در شهرستان کوهسرخ است.

وی تصریح کرد: در راستای توسعه کشت گیاهان کم آب طلب در شهرستان کوهسرخ و از سویی وجود آب و هوای خوب و مستعد مناطق کوهستانی و اجرایی کردن طرح اصلاح الگوی کشت با برنامه‌های تشویقی و آموزشی صورت گرفته سطح زیر کشت گیاه دارویی گل محمدی در شهرستان به ۲۵ هکتار رسیده است.

صفرنژاد عنوان کرد: خوشبختانه هر سال سطح زیر کشت این محصول افزایش می‌یابد که بهره‌گیری از این ظرفیت می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد اشتغال، رفع بیکاری و درآمدزایی باشد.

وی با اشاره به میزان عملکرد ۳ تن در هکتار این محصول در شهرستان کوهسرخ افزود: برداشت گل‌های محمدی از گلستان‌های شهرستان کوهسرخ با هدف گلاب‌گیری، تهیه گل خشک، غنچه چینی، مربا، اسانس گیری و...انجام می‌شود و تا اواخر خردادماه نیز ادامه دارد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بیش از ۷۵ تن گل تولید و به بازار مصرف صادر شود.

وی یادآور شد: گل محمدی ازجمله گیاهان باارزشی است که در صنایع مختلف ازجمله داروسازی، عطرسازی، صنایع غذایی و آرایشی کاربرد وسیعی دارد.

صفرنژاد در ادامه از برگزاری روز مزرعه گل محمدی در بخش برکوه روستای کوشه نما شهرستان کوهسرخ خبر داد و گفت: هدف از برگزاری روز مزرعه انتقال تجارب و دانش فنی کشاورزان پیشرو و ایده‌های برتر محققین با سایر بهره‌برداران است.

وی با بیان اینکه روز مزرعه یک رویداد ترویجی است که با دعوت از محققین ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زمینه برای ایجاد ارتباط بین کشاورزان و یادگیری ایده‌های نو فراهم می‌شود، گفت: ترویج اصلی‌ترین نقش‌آفرینی را در ارتقاء بهره‌وری و مطلوبیت سازی در بخش کشاورزی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha