زهرا ابارشی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت مدیریت حوزههای آبخیز برای کنترل رسوبات و تعدیل سیل و با پیگیریهای به عمل آمده، جذب اعتبارات آبخیزداری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال اعتبارات استانی و ملی برای بازنگری مطالعات حوزه آبخیز رودخانه ششتمد و همچنین اجرای سازههای کنترلی پیشبینی شده در مطالعات در دو حوزه گاچ _بسک و قاسمی_تندک ابلاغ شده و در حال اجرا است.
وی افزود: غالب اراضی مستعد اجرای عملیات آبخیزداری شهرستان ششتمد در ۶ حوزه آبخیز در سطح ۴۷ هزار هکتار دارای مطالعات تفصیلی اجرایی بوده که همچنان نیازمند جذب اعتبارات بیشتر جهت عملیاتی نمودن کامل برنامههای پیشبینی شده، است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ششتمد یادآور شد: برای افزایش شتاب هرچه بیشتر اجرای پروژههای آبخیزداری و آبخوان داری، نباید از فرهنگسازی و ترویج مشارکتهای مردمی و مشارکتهای آبخیزنشینان و ورود خیرین به این عرصهها غافل شد.
وی اظهار کرد: برابر نظرات کارشناسی، هر هکتار عملیات آبخیزداری موجب استحصال ۵۳۰ متر مکعب آب و کاهش فرسایش ۹ تن خاک و کنترل رسوب ۴ متر مکعب و افزایش ۱.۵ تا ۳ برابری دبی آب قنوات میشود.
انتهای پیام
نظرات