در این نمایشگاه ۲۴ اثر حجم و مجسمه در معرض نمایش قرار داده شده است که ۱۹ اثر به صورت مستقیم حروف کوفی قرآنی و مابقی آثار در ارتباط با این حروف به صورت تلفیقی یا نستعلیق هستند.
به گزارش ایسنا، آثار این نمایشگاه از چوبهای جنگلی، گردو، روسی و دیگر انواع چوب خلق شده است که خالق آثار تلاش کرده از دل چوبها، حس لطیف و شاعرانه را به مخاطب القا کند و علاوه بر تمرکز بر جنبههای زیباییشناسی، بر جنبه کاربردی آثار نیز تاکید کرده است.
برداشت حس مدرن و ایرانی از آثار در نگاه نخست و دوری از خوانش معمولی آثار از جمله اهداف این هنرمند در برگزاری نمایشگاه است.
در این نمایشگاه که برگرفته از حروف کوفی است آثار به معنای دلچسب اشاره میکنند و حالت شاعرانه و تغزلی میان فرمها ایجاد شده است.
باوجود اینکه آثار برگرفته از حروف کوفی هستند اما هویت ایرانی در اثر حفظ شده و مخاطب وقتی به اثر نگاه میکند آن را کاری مدرن و ایرانی درمییابد.
تلاش شده است تا در این نمایشگاه با عناصر هنری این اتفاق رقم بخورد.
برخی دیگر از آثار در کنار حروف کوفی، مفهوم منابع نوری نیز به آثار اضافه شده است؛ به عنوان مثال، در یکی از آثاری که برگرفته از حروف مقطعه قرآن است ابتدا به حجم تبدیل شده و سپس عنصر نور نیز در آن به کار رفته است که همین موضوع موجب شده به این اثر با هویت ایرانی اسلامی، کاربری بخشیده شود و بتوان از آن به عنوان نماد شهری استفاده کرد.
این نمایشگاه هر روز تا چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۹ تا ۱۴ در اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اهواز واقع در ۲۴ متری روبهروی هتل پارس آماده بازدید علاقمندان است.
انتهای پیام
نظرات