• دوشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: نانو‌ فناوری
  • کد خبر: 1403030704209
  • خبرنگار : 30057

برنامه‌ای برای افزایش مقیاس کسب‌وکارها در حوزه فناوری نانو

برنامه‌ای برای افزایش مقیاس کسب‌وکارها در حوزه فناوری نانو

برنامه آکام یکی از برنامه‌های جدید ستاد نانو است که در راستای افزایش مقیاس کسب و کارهای حوزه فناوری نانو برگزار می‌شود و متقاضیان تا ۲۰ خرداد مهلت دارند در این رویداد شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، آیکن و ستاد توسعه فناوری نانو برنامه «آکام» را برای افزایش مقیاس کسب‌وکارها در حوزه فناوری نانو اجرا خواهند کرد. این برنامه بستری برای تحقق رشد فروش، تسهیل و تسریع فرآیند صنعتی‌سازی و افزایش مقیاس کسب‌وکارهای حوزه فناوری نانو را فراهم می آورد.

برنامه آکام برای آن دسته از کسب‌وکارهایی است که دارای شروط اولیه شامل شرکت ثبت‌شده، مطالعات بازار، تست بازار و مشتری، مدل کسب‌وکار معتبر، احراز راه‌حل متناسب با مساله شناسایی شده، نمونه بهینه از محصول و همچنین دارای گزارش پیش امکان‌سنجی از طرح باشند و شرکت‌کنندگان در این برنامه باید فراگیرانی متواضع و بلندپرواز با تمایل بسیار زیاد برای رشد باشند.

این برنامه یک چالش و رقابت بزرگ است و تنها حدود ۵۰ درصد از کسب‌وکارهای پذیرفته­ شده در آکام این فرصت را خواهند داشت تا از تمامی مزیت­‌های فراهم شده بهره‌­مند شوند. علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند تا ۲۰ خرداد از طریق وب‌سایت رسمی مرکز به نشانی www.icanano.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. 

در این برنامه، پس از ارزیابی شرایط متقاضیان با توجه به شاخص­‌های فوق، تیم‌های واجد شرایط پذیرش می‌شوند و کسب‌وکارهای حاضر در آکام، علاوه بر اینکه امکان استفاده از زیرساخت‌­های مرکز صنعتی‌سازی ICAN را خواهند داشت، در کارگاه‌­های تخصصی افزایش مقیاس و بهره‌مندی از مشورت­ مشاوران و پشتیبان‌ها بهره‌مند خواهند شد تا فرآیند صنعتی‌سازی را طی کنند.

به نقل از ستاد نانو، مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN)، توسط ستاد ویژه توسعه فناوری‌های نانو و میکرو با هدف ایجاد ارتباط مناسب میان صنعت و فناوران و همچنین کمک به صنعتی‌سازی و رسوخ فناوری نانو در چرخه صنعت کشور، راه‌اندازی شده است. این مرکز در طول دوره‌های فعالیت خود، برنامه‌های مختلفی متناسب با سطح و نیاز طرح‌ها و کسب‌وکارهای مورد حمایت در حوزه فناوری نانو برگزار کرده است که تعدادی از آن­ها موفق به تجاری‌سازی دستاوردهای خود و ورود به صنعت و بازار شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha