دکتر محمدعلی معموری در گفتوگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت شهادت رئیسجمهور و یاران شهیدش، اظهار کرد: بیمارستان قائم(عج) یکی از بیمارستانهای عمومی بزرگ کشور است و جز ۱۰ بیمارستان اول کشور محسوب میشود که پیوسته درگیر انجام خدمات درمانی تحت نظارت وزارت بهداشت است.
وی افزود: این بیمارستان در دولت آیتالله رئیسی خدمات متعددی انجام داده که شامل گستردگی بخش انآیسییو، بستری نوزادان و مادران پرخطر و... میشود که در سلامت مادران و نوزادان تاثیر بسیار خوبی داشته است.
معموری بیان کرد: در بیمارستان حضرت قائم(عج) خدمات و فعالیتهای زیادی در سه سال اخیر در تمامی حوزههای درمانی ارائه شده و در طی این مدت بخش نورولب و آنژیوگرافی مغز (بای بلین) با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان فعال و برای این بخش یکی از بهترین دستگاههای روز دنیا تهیه شد که این دستگاه امکان باز کردن عروق مغزی و انواع بیماریهای مرتبط مادرزادی و صدمات مغزی را بدون انجام جراحی باز دارد.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) ادامه داد: همچنین دستگاه دیگر اسپکت سیتی بود که در گذشته سه مورد فعال داشتیم و اکنون این تعداد به پنج عدد رسیده و عکسهای مختلفی با این دستگاه که برای آن بیش از ۷۰۰ هزار یورو و ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده، انجام میشود.
وی با بیان اینکه بخش فعال شده دیگر مگا آیسییو با همکاری خیّر نیکاندیش حوزه سلامت بود و تجهیزات آن توسط دانشگاه و بیمارستان تامین شد، عنوان کرد: برای این بخش ۳۰ میلیارد تومان توسط خیّر تامین شد و همین میزان نیز اعتبارات دانشگاهی و بیمارستانی داشتیم، بخشی که ۶۴ تخت دارد و هماکنون ۳۲ تخت آن فعال است.
معموری خاطرنشان کرد: توسعه بخش اورژانس بیمارستان حضرت قائم(عج) از جمله دیگر اقدامات شاخص سالهای اخیر بود که به این بخش تعداد ۳۰ تخت پشتیبان اضافه شد. بخش اورژانس این مرکز درمانی با ظرفیت ۷۰ تخت ثابت و پشتیبان فعال است.
رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) گفت: با افزایش فضای اورژانس زمینه توسعه خدمات اورژانسی به زائران و مجاوران امام رضا(ع) فراهم شد. در طی سالهای اخیر بازسازی بخش جراحی بیمارستان حضرت قائم(عج) با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام و در این بخش ۸ تخت فعال گذاشته شد. بخشی که آماده بهرهبرداری است و با راهاندازی آن شاهد خدمات بهروزتر و با زمان انتظار کمتر خواهیم بود. فعالیت بخش کاشت حلزون در سه سال اخیر نیز شتاب گرفت که خدمات مورد نیاز بیماران با یک مبلغ ناچیز ارائه میشود و در سال گذشته بیش از ۳۰۰ خدمت در این حوزه ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت قائم(عج) جزء مراکز درمانی قدیمی بوده و نیاز است که تجهیزات آن بهروز شود، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان جهت نوسازی تجهیزات اتاق عمل، جراحی، داخلی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، توراکس، پزشکی هستهای، کاشت حلزون، نورولوژی و غیره با هدف توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی انجام شد.
معموری بیان کرد: رئیس دولت سیزدهم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی سالهای اخیر حمایتهای زیادی از بیمارستان حضرت قائم(عج) داشتند و موجب رشد و ارتقاء خدمات این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شدند.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) افزود: در زمان مدیریت شهید آیتالله رئیسی دستگاه التیام برای کمک به درمان صرعهای مقاوم به درمان در کودکان فعال شده است. این دستگاه به طور شبانهروزی فعال بوده و کانون صرع را نشان میدهد. در این روش با کمک پروتز کانون صرعی مهار میشود و بیمار بهبود پیدا میکند.
وی خاطرنشان کرد: کلینیک فوق تخصص دبیری با همکاری خیّر نیکاندیش حوزه سلامت در پنج طبقه و با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی در حال ساخت بوده که فاز نخست و طبقه اول آن با اعتبار ۲۰ میلیارد در حال اتمام است و تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد. همچنین بخش جراحی توراکس این بیمارستان نیز با همکاری خیّر کویتی و با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در حال بازسازی بوده و در اواخر سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری میرسد.
معموری گفت: از ابتدای دولت آیتالله رئیسی چالشهای متعددی پدید آمد که اولین آن کرونا بود. زمانی که این بیماری در کشور رواج پیدا کرده بود، یکی از بزرگترین بیمارستانهایی که در کشور به فعالیت پرداخت و برای خدماترسانی به بیماران کرونایی شروع به فعالیت کرد، بیمارستان حضرت قائم(عج) بود. این بیمارستان با تخصیص تختهای آیسییو برای بیماران کرونایی و دریافت تجهیزات از وزارت بهداشت و استانداری در این امر مهم تاثیرگذار بود.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) ادامه داد: اقدامات و دستوراتی که در زمان آیتالله رئیسی و با توصیههای ایشان در این بیماری صورت گرفت، باعث شد که روزانه حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری شوند و روند درمان آنها آغاز شود.
وی در خصوص خدمات تشخیصی عنوان کرد: علاوه بر این موارد، خدمات تشخیصی متعددی در زمان دولت کریمه آیتالله رئیسی افتتاح شده است. همچنین موضوع تراکم استخوان در زمان دولت ایشان در این بیمارستان راهاندازی شد که طی آن دستگاههای متعدد تشخیص طبی تخصصی در بیمارستان موجود شده است.
معموری اضافه کرد: یکی دیگر از خدمات بزرگ دولت آیتالله رئیسی نصب دستگاه آنژیوگرافی برای سکته مغزی بود که در این سه سال اخیر خدمات درمانی بیماران سکته مغزی با این دستگاه صورت میگیرد، طی آن روند درمان آنها تکمیل میشود و با وضعیت بهبودی بهتری از بیمارستان ترخیص میشوند. چند بخش تخصصی ویژه در این دوران راهاندازی و ۷۰ تخت ویژه برای بیماران خاص تخصیص داده شده است. بزرگترین قسمت از بخش ویژه، بخش مگاآیسییو با چهار بخش تخصصی آیسییو بوده که دو بخش آن به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) با اشاره به اینکه در دولت آیتالله رئیسی ساختمان اورژانس بیمارستان حضرت قائم(عج) کلید خورد و افتتاح شد، تصریح کرد: باتوجه به اینکه جذب نیروی انسانی در دولت آیتالله رئیسی امر بسیار مهمی بود، در این دوران نیروهای بسیار خوبی در قالب شرکتها، تبصرهها، پیمانی و کارمندی جذب بیمارستان قائم شدند که تعداد آنها بیش از ۴۰۰ نفر است.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خدمات مهم این دوران، خدمات پاراکلینیکی بود که طی آن کلینیکهای متعددی برای راهبری بیماریهای خاص راهاندازی شد. علاوه بر این موارد یکی از بزرگترین خدمات ایشان پوشش ۱۰۷ بیماری خاص بوده که در این دولت به تحقق پیوسته و این بیماریها به صورت رایگان درمان میشوند.
معموری افزود: یکی دیگر از اقدامات موثر دولت سیزدهم، درمان سرپایی و درمان کودکان زیر هفت سال است که طی آن بیماران به صورت رایگان خدمات دریافت میکنند. این باعث افتخار وزارت بهداشت و درمان در دولت آیت الله رئیسی شده است. طی این طرح تمامی کودکانی زیر هفت سال که وارد بیمارستان میشوند، چه به صورت سرپایی و چه به صورت بستری خدمات رایگان دریافت کرده و روند درمان را طی میکنند.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) گفت: برای تحقق هدف شعار جمعیت جوان که یکی از سیاستهای مقام معظم رهبری است، بیمارستان قائم نیز در این مسیر تلاش کرده و جمعیت جوان را در فعالیتهای خود موثر ساخته، همچنین راهاندازی و بهرهوری بخش عادی و بخش تخصصی در دوره ایشان کلید خورده است.
انتهای پیام
نظرات