به گزارش ایسنا، مریم حجتی نائب، رئیس یکی از شرکتها در پنل «نقش شرکتهای دانشبنیان در ایجاد بیمارستانهای سبز» که در بیستو پنجمین نمایشگاه ایران هلث برگزار شد، بیمارستانهای سبز را بیمارستانهایی دانست که بر پایه سیستمهای بینالمللی توانسته باشند زبالههای خطرناک بیمارستانی را مدیریت کنند، پساب و فاضلابهای بیمارستانی را تصفیه و به طریق بهداشتی دفع کرده باشند و از آب فاضلاب برای آبیاری فضای سبز استفاده کنند.
وی با اشاره به توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان و فناور در توسعه بیمارستانهای سبز، اظهار کرد: در حال حاضر برخی از شرکتها توانستهاند در این حوزه محصولاتی را عرضه کنند.
حجتی این محصولات را در حوزههایی چون مصالح ساختمانی، روشهای امحاء پسماند بیمارستانی، فیلتراسیون و هوشمندسازی بیمارستانها دانست.
تولید فیلترهای ضد باکتری
مهندس درخشان از محققان یکی از شرکتها در این پنل گفت: پیرامون ما از هوا پوشیده شده است و در بسیاری از جاها نیاز به تصفیه هوا داریم.
وی افزود: ما در این شرکت فیلترهای ضد باکتری، ضد ویروس و با قابلیت برابری به تولید رساندیم که در محیطهای بیمارستانی با هدف تامین هوای پاک برای بیماران به تولید رساندیم.
درخشان تاکید کرد: این فیلتر در اسپلیتها، ورودی اتاقهای بیماران، هواسازها قابل استفاده است و میتواند میزان قارچها را به حداقل برساند.
راهکاری برای کاهش مصرف آب بیمارستانی
مهندس درخشان از محققان این شرکت گفت: ما در این شرکت به ساخت شیرآلات کم مصرف دست یافتیم که بر روی عدد ۵ لیتر در دقیقه ثابت مانده است.
وی افزود: شیرآلات موجود در بازار از جنس برنج آبکاری شده است، ولی شیرآلات ما از جنس استیل استاندارد است که در برابر مواد شوینده برای ضد عفونی کردن، مقاوم است.
درخشان تاکید کرد: این محصول به مدت ۲ سال گارانتی شده است.
انتهای پیام
نظرات