به گزارش ایسنا، سید جلال ملکی در حاشیه همایش فناوریهای مهندسی ایمنی حریق که با موضوع بررسی حریق بیمارستان گاندی در سالن همایشهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در زمینه کاهش حوادث به ویژه حریق باید فرهنگ سازی گسترش یابد و این موضوع با آموزش امکانپذیر است و همه دستگاهها وظیفه دارند تا اقداماتی را در دستورکار خود قرار دهند تا آمار حوادث کاهش یابد.
وی با بیان اینکه پرتکرارترین توصیه به شهروندان این است که خطرات پیرامون خود را شناسایی کنند، گفت: آموزش میتواند سبب شود تا مردم نسبت به شناسایی محیط و مخاطرات محیط خود بیشتر اقدام کنند.
ملکی با تاکید بر اینکه شهروندان باید نماهای خطرناک ساختمان محل سکونت خود را جدی بگیرند، گفت: استفاده از نمای کامپوزیت در ساختمانها ممنوع است، اما معضل ما ساختمانهایی است که از قبل از مصوبه ممنوعیت نمای کامپوزیتی در آن استفاده شده است. مانند همین بیمارستان گاندی که حریق در آن به دلیل نمای کامپوزیتی به سرعت گسترش پیدا کرد. همچنین باید تعویض و راههای خروج ساختمانها مورد بررسی قرار گرفته و باز باشد و درها و پلههای فرار نیز بررسی شود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: همچنین از مالکان ساختمانهای دارای نمای کامپوزیتی خواست که هرچه سریعتر نسبت به تعویض نمای خود اقدام کنند. چرا که در صورت بروز حادثه خسارات جبران ناپذیری رخ خواهد داد.
وی همچنین با بیان اینکه در مرحله گذار در آتش نشانی قرار داریم، گفت: خوشبختانه بروزرسانیهای خوبی در آتشنشانی صورت گرفته است و اقداماتی که آتشنشانی در همین حریق بیمارستان گاندی، حوادث مختلف و ... انجام داده نشان میدهد که ما با دانش روز و تجهیرات بهروزی فعال هستیم.
انتهای پیام
نظرات