محمد اسدی در نشست شورای سلامت با موضوع مقابله با پشه آئدس گفت: در مقابله با شیوع هر بیماری، پیشگیری امری ضروری بوده و بهتر از درمان و وقوع بحران است.
فرماندار دیلم افزود: طبق اعلام شبکه بهداشت و درمان تاکنون گزارشی مبنی بر وجود پشه آئدس در شهرستان دیلم و شمال استان بوشهر دریافت نشده و شهروندان به شایعات توجه نکنند.
اسدی گفت: کلیه دستگاههای اجرایی در راستای پیشگیری از ورود پشه آئدس و تکثیر، با حوزه سلامت همکاری لازم را داشته باشند.
وی گفت: هر زمان که با جدیت در راستای مقابله با شیوع بیماریها تلاش شده است به نتایج مطلوبی رسیدهایم.
در ادامه معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بیان کرد: پشه آئدس از کشورهای همسایه وارد برخی مناطق جنوبی شده و محل زندگی و تکثیر آن، نقاط مرطوب و آبهای راکد است.
سمیه دریانورد گفت: پشه آئدس ناقل بیماری به انسان بوده که پس از تماس میتواند فرد را در بدترین حالت، به تب دنگی مبتلا سازد.
وی با اشاره به اینکه در این ایام، پشههایی که در سطح شهر مشاهده میشوند از نوع فصلی هستند افزود: همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان طی ۱۰ سال گذشته موضوع تلهگذاری پشه آئدس را در نقاط مختلف دنبال کردهاند که خوشبختانه تاکنون این نوع پشه مشاهده نشده است.
در انتها کارشناس مسئول واحد بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم به روشهای مقابله با تکثیر پشه آئدس اشاره کرد و گفت: بهسازی نقاطی که آب راکد در آنجا مشاهده میشود، بهسازی فاضلاب منازل، جمعآوری لنج ها و قایقهای فرسوده و رهاشده، نظارت بیشتر گمرک بر کالاهای وارداتی از کشورهای خارجی، جمعآوری بهموقع زبالههای شهری، جمعآوری لاستیکهای خودرو که رها شدهاند و... از اقدامات پیشگیرانه به شمار میآیند.
انتهای پیام
نظرات