حسین طاهری فرد مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: در حال حاضر میزان تولید محصولات کشاورزی در استان حدود ۹۰۰ هزار تُن، بنابراین ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی فرصت مناسبی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی است؛ در این راستا سال گذشته ۱۹ فرقه پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری ۳ هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال و ظرفیت ۹۵ هزار تُن با ایجاد اشتغال برای ۳۷۵ نفر صادر کردیم.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۳۴ فقره جواز تأسیس با میزان سرمایه گذاری ۱۴ هزار و ۳۴ میلیارد ریال ظرفیت ۱۷۳ هزار تُن و جذب مواد خام ۳۱۰ هزار تُن با ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۷۷۲ نفر صادر شده است.
طاهری فرد اضافه کرد: یکی از اهم فعالیتهای ما در سال ۱۴۰۲ صدور ۱۵۰ مجوز مشاغل خانگی با همکاری غذا و دارو و اداره کار و رفاه اجتماعی بوده است؛ از این تعداد ۵۸ مورد تسهیلات پرداختی به مبلغ ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان داشتیم لذا به طور میانگین نفری ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت کردیم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: تسهیلات برای ۹۲ مجوز دیگر در حوزه مشاغل خانگی در حال کارسازی و پیگیری است و زمانی که تسهیلات خانگی باز شود این موارد هم برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی خواهند شد.
وی اظهار کرد: در تمام حوزههای محصولات زراعی، محصولات باغی، دام و طیور و آبزیان، سردخانهها و کود فعالیت داریم؛ بنابراین هر مراجعه کنندهای که اعلام آمادگی کند هیچ منعی وجود ندارد و کمک میکنیم که از طریق سامانه ملی مجوزها درخواست خود را ثبت کنند و در کوتاهترین زمان مجوزشان صادر میشود.
طاهری فرد تصریح کرد: همه ساله از منابع مختلف تسهیلات بانکی به افرادی که جواز تأسیس دارند و یا نیاز به بازسازی عمرانی و نوسازی خط تولید دارند پرداخت میشود و تقریبا ۸۰ درصد سرمایه گذاری از طریق تسهیلات برای آنان جبران میشود.
وی تاکید کرد: در سال جاری ادامه روند صدور مجوزها ادامه خواهد داشت و با توجه به شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردمی" با تلاش بیشتر در جهت صدور مجوزهای صنایع تبدیلی و غذایی کمک خواهیم کرد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم، یادآور شد: در سال جاری واحدهای نیمه تمام صنایع تبدیلی و غذایی را در اولویت قرار خواهیم داد و امیدواریم تولیدات این واحدها امسال به بهره برداری برسد.
انتهای پیام
نظرات