به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در آستانه ۲۷ اردیبهشت -روز جهانی ارتباطات، در بیستمین مقصد از جلسات نظارت ستادی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رفت و از نمایشگاه آخرین اقدامات، خدمات و دستاوردهای این وزارتخانه در بخشهای پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات دیدن کرد. همچنین با توضیحات دستاندرکاران از جزئیات نتایج خدمات ارائه شده و دستاوردهای حاصله مطلع شد.
سید ابراهیم رئیسی همزمان با این بازدید، ۶ طرح مهم و بزرگ توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور و یک قرارداد خرید تجهیزات از تولیدکنندگان داخلی را افتتاح کرد.
رئیس دولت سیزدهم سپس در جلسه معاونین و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از استماع گزارش آخرین اقدامات و دستاوردهای این وزارتخانه، نکاتی در راستای ارتقا و بهبود عملکرد این دستگاه اجرایی و خدماتی ارائه کرد.
وی با اشاره به آمارهای رشد سرعت و کیفیت ارتباطات اینترنتی در کشور تصریحکرد: در این زمینه نباید صرفاً به آمارهای کمی داخلی اتکا کرد و باید وضعیت را بهشکل مقایسهای با دیگر کشورها ارزیابی نمود. لذا باید با تلاش جهادی برای ارتقای بیش از پیش کیفیت و سرعت اینترنت تلاش کنیم.
امروز همچنین سخنگوی دولت با حضور در مصلی تهران، از غرفه های سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد.
علی بهادری جهرمی در حاشیه سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نگاه جمهوری اصلاح جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم به کتاب یک نگاه راهبردی است و این یعنی حوزه کتاب و کتابخوانی یک مسئله ساده صرف نیست، ادامه داد: بازدید هر ساله مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب نشان دهنده ترویج و تبلیغ کتاب و کتابخوانی و راهبری این حوزه توسط ایشان است که نشان میدهد یک نگاه راهبردی در جمهوری اسلامی به مقوله کتاب و کتابخوانی وجود دارد.
سخنگوی اقتصادی دولت هم در نشست خبری هفتگی خود با اهالی رسانه اعلام کرد که نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین ۱۴۰۲ که بیش از ۵۵ درصد بود با کاهش بیش از ۲۶ درصدی به ۳۰.۹ درصد در فروردین ۱۴۰۳ رسید.
احسان خاندوزی توضیح داد: براساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ تورم نقطه به نقطه در پایان فروردین به ۳۰.۹ درصد کاهش پیدا کرد. نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین ۱۴۰۲ که بیش از ۵۵ درصد بود با کاهش بیش از ۲۶ درصدی به ۳۰.۹ درصد در فروردین ۱۴۰۳ رسید.
****
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با توجه به پیگیری نمایندگان درباره پیشنهاد به لایحه دولت درباره کاهش ساعت کاری، نایب رئیس مجلس خبرداد: دولت با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت به ۴۰ ساعت در هفته موافقت کرده است.
عبدالرضا مصری همچنین در پاسخ به تذکر و ابهامی که یکی از نمایندگان مطرح کرد، توضیح داد: تمام کارکنان دستگاههای اجرایی که از طریق دستگاهها به کار گرفته شدند مشمول طرح کاهش ساعت کاری در هفته خواهند شد.
در جریان بررسی های مربوط به این طرح، سیدمحمدرضا میرتاجالدینی پیشنهاد کاهش ساعت کارکنان زن دستگاههای اجرایی به ۲۰ ساعت در هفته را با ذکر شروطی مطرح کرد که پس از اعلام نظر مخالفت دولت و کمیسیون اجتماعی با این پیشنهاد، نمایندگان مجلس با تصویب آن مخالفت کردند.
بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در خصوص طرح کاهش ساعات کاری کارکنان دولت در هفته امروز نیز به مصوبهای ختم نشد و طرح همچنان در دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی قرار دارد و نمایندگان در جلسات آتی به ادامه بررسی پیشنهادات در این طرح خواهند پرداخت.
در بخش دیگری از جلسه علنی امروز، نماینده سراوان در مجلس شورای اسلامی در واکنش به طرح کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره تفکیک اﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ بلوﭼﺴﺘﺎﻥ به ۴ استان هم گفت: تقسیم استان که به صورت طرح اولیه پیشنهاد شده خیرخواهانه و منطقی نیست. در استانی که ۸۰ درصد جمعیت و خاک آن از جمله چابهار، ایرانشهر، سراوان، زاهدان، سیستان و بلوچستان است و درصد بسیاری از برادران بلوچ در سیستان زندگی میکنند، اتحاد و برادری در طول ادوار در این استان وجود داشته است پس چرا باید تفرقه و نگرانی ایجاد کنیم. سوال از کمیسیون این است که چهار نفر از نمایندگان بلوچ چند بار با شما مذاکره کردهاند؟ سراوان بزرگ به عنوان منطقهای که در طول تاریخ مرکز استان سیستان و بلوچستان برای ایران بوده، نمی تواند جزئی از یک استان دیگری باشد و فقط در تمامیت استان سیستان و بلوچستان جای خواهد گرفت.
گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (سه شنبه) بیست و پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی را می توانید اینجا بخوانید.
انتهای پیام
نظرات