محمد رحمانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین آمار، تا کنون ۶۵۰۹ مجوز کاغذی به مجوز الکترونیک و شناسه یکتا تبدیل شده و مهلت قانونی داده شده برای عدم اعتبار مجوزهای کاغذی صرفا تا فردا است.
وی ادامه داد: ۲۸ هزار و ۲۱۹ پروانه کاغذی در استان وجود دارد و تاکنون ۲۳.۱ درصد از آن ها به مجوز الکترونیک دارای شناسه یکتا تبدیل شدهاند و رتبه خراسان شمالی بیست و یکم کشور است.
وی با تاکید بر اینکه صاحبان مشاغل به ویژه اصناف باید به این موضوع توجه کنند، گفت: مجوزهای قدیمی و کاغذی تنها تا فردا اعتبار خواهد داشت و براساس قانون هیچ خدماتی در بانک ها و دیگر مراکز به پروانه های سنتی و مجوزهای کسب و کار کاغذی ارائه نمی شود.
رحمانی افزود: دریافت شناسه یکتا هیچ ارتباطی به سامانه های مالیاتی و... نیز ندارد و اداره امور مالیاتی با توجه به دستگاه های کارتخوان، سامانه های فروشگاهی و... فعالیت خودش را انجام می دهد.
وی تاکید کرد: دریافت شناسه یکتا و الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار به دلیل تسهیل و شفافیت در فرآیند صدور آن ها است تا متقاضیان در بروکراسی اداری و کاغذ بازیهای ناشی از آن گرفتار نشوند.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی اظهار کرد: در حال حاضر همه مجوزهای کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها صادر می شود و به عنوان مثال در بخش صنفی، مجوز مورد نیاز بین یک تا هفت روز صادر می شود و مسیر به گونه ای است که اگر بخشی از فرآیند صدور تاخیری در آن ایجاد کند، خود به خود به مرحله بعدی می رود و از اتلاف زمان برای متقاضی جلوگیری می شود.
انتهای پیام
نظرات