• دوشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403022417158
  • خبرنگار : 71588

حمله به رفح؛ محور رایزنی تلفنی سالیوان با همتایش از رژیم صهیونیستی

حمله به رفح؛ محور رایزنی تلفنی سالیوان با همتایش از رژیم صهیونیستی

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و رئیس شورای امنیت داخلی رژیم‌ صهیونیستی در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر درخصوص احتمال انجام عملیات نظامی گسترده در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و تساحی هنگبی، رئیس شورای امنیت داخلی رژیم‌ صهیونیستی به‌صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند و دو طرف درجریان این تماس تلفنی بر نگرانی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال عملیات زمینی گسترده در شهر رفح تاکید کردند.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، سالیوان بر پایبندی کشورش به امنیت "اسرائیل" و شکست جنبش حماس در غزه تاکید کرد.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و رئیس شورای امنیت داخلی رژیم‌ صهیونیستی درجریان این گفت‌وگوی تلفنی همچنین درخصوص اوضاع غزه و تلاش‌های کنونی برای آزادی اسرا رایزنی کردند.

در همین راستا، هنگبی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی نگرانی‌های آمریکا را جدی می‌گیرد.

هنگبی و سالیوان همچنین برسر برگزاری نشستی جدید در اسرع‌وقت به اتفاق‌نظر رسیدند.

ارتش رژیم صهیونیستی، دوشنبه گذشته، از ساکنان بخش‌هایی از رفح خواست که آن را تخلیه کنند و به وضوح اعلام کرد که تل‌آویو در حال پیش بردن حمله‌ شدید علیه این شهر است که تعداد کثیری از فلسطینی‌های غزه مجبور به پناه گرفتن در آن شده‌اند.

جمعیت فعلی این شهر حدود ۱.۵ میلیون نفر است و مشخص نیست که آن‌ها پس از تخلیه این منطقه قرار است کجا پناه بگیرند.

نهادهای مردمی هشدار داده‌اند که مردم رفح و کسانی که از دیگر بخش‌های غزه آواره شده‌اند، در صورت بمباران این شهر توسط رژیم صهیونیستی، دیگر جایی برای رفتن ندارند.

اما رژیم صهیونیستی با وجود هشدار متحدان خود،‌ از جمله آمریکا،‌ پافشاری کرده است که حمله به رفح اتفاق خواهد افتاد.

بیش از ۳۵ هزار فلسطینی شهید شده‌اند که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان هستند و تقریبا ۸۰ هزار نفر در شرایطی که ویرانی‌های گسترده‌ای به بار آمده و کمبود شدیدی برای تامین نیازهای اولیه وجود دارد، مجروح شده‌اند.

این جنگ موجب آواره شدن داخلی ۸۵ درصد از جمعیت غزه در میان کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم و دارو شده است. ۶۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی این منطقه نیز آسیب‌ دیده یا ویران شده است.

رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری (دادگاه لاهه) به نسل‌کشی متهم شده است. این دادگاه در حکمی اولیه به تل‌آویو دستور داد که اقدامات مرتبط با نسل‌کشی را متوقف کند و اقداماتی جهت تضمین رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha