• شنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403022215509
  • خبرنگار : 50034

مدیر شهرداری منطقه ۴ همدان:

میراث فرهنگی هرچه زودتر درباره کاوش در خیابان باباطاهر اعلام‌نظر کند

میراث فرهنگی هرچه زودتر درباره کاوش در خیابان باباطاهر اعلام‌نظر کند

ایسنا/همدان مدیر شهرداری منطقه ۴ همدان درباره احداث پیاده‌راه باباطاهر، با بیان اینکه شهرداری همدان در کنار میراث فرهنگی آماده حفظ تاریخ کهن شهر هگمتانه است، گفت: پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر را با توجه به حفظ میراث فرهنگی و اهمیت ثبت جهانی هگمتانه پیش می‌بریم و در کنار اداره‌کل میراث فرهنگی آمادگی حفظ هرگونه آثار تاریخی احتمالی را داریم.

علی طهماسبیان از نحوه اجرای پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر سخن گفت و اظهار کرد: از ۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری که عملیات اجرایی فاز اول پروژه پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر آغاز شد، شهرداری همدان با اداره‌کل میراث فرهنگی همکاری توامان و مستمری را داشته و تاکنون کارشناسان میراث نظارت لازم را بر اجرای پروژه داشته‌اند.

وی بیان کرد: تاکنون در حین اجرای پیاده‌راه‌سازی طبق آنچه مد نظر اداره‌کل میراث فرهنگی بوده پیش رفتیم، به ویژه در ابتدای سبزه‌میدان و بازار مظفریه که مورد نظر میراث فرهنگی است هیچ‌گونه اقدام عمرانی انجام نداده‌ایم و تنها کار را در قسمت بالایی و حاشیه میدان امام خمینی(ره) پیش می‌بریم.

طهماسبیان با تأکید بر اینکه شهرداری در اجرا و اتمام این پیاده‌روسازی، همسو و هم‌جهت با اهداف اداره‌کل میراث فرهنگی حرکت می‌کند، مطرح کرد: در صورت کشف بنا و یا آثار احتمالی واجد ارزش تاریخی در حین اجرای این پروژه، شهرداری همچون گذشته آمادگی همکاری برای کشف آثار تاریخی و حفظ میراث باستانی کهن شهر همدان را دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ همدان، وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پروژه‌ پیاده‌راه‌سازی باباطاهر در مسیر تردد شهروندان قرار دارد از اداره‌کل میراث فرهنگی می‌خواهیم هر چه زودتر نظر خود را در زمینه کاوش و هر گونه اقدام لازم اعلام کند که این پروژه در موعد مقرر تقدیم شهروندان شود و کاسبان و عابران در سختی و زحمت قرار نگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۲ ۱۴:۰۷

سپاس فراوان برای همکاری و همراهی در پاسداشت میراث فرهنگی کهن شهر اسطوره ای همدان

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۱۳:۴۳

البته بایدبرای مکانهای شناسنامه دار باستانی فانون ممنوعیت حفاری تحت هرعنوان اجراگردد

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۱۳:۱۲

مجلس بایدقانونی مصوب کند که درجاهایی که دفینه درملک شخصی میباشد لانظارت دولت جوارکاوش صادر واجناس اکتشافی باپرداخترحق کشف از طرف دولت به دولت تحویل گردد یعنی ازسودجویی وقاچاق میراث جلوگیری میکند

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۱۴:۳۴

سلام و درود ... اگر مردم را به خاطر چیزهایی که پیدا می کنند حمایت کنند هرگز اموال ایران از کشور خارج نمی شوند و دولت از کسانی که کشف و کاووشی را انجام می دهند حمایت کنند همه حامی باستان شناسی ایران میشن .... و اگر دولت نهادی را قرار دهد که اموال کشف شده را به صورت جدی از مردم خریداری کنه خیلی از ثروت های ایران در خودش ذخیره می شود و مردم نباید بترسند از اینکه چیزی را پیدا می کنند و به دولت تحویل بدهند .... و هرگز نباید ملک و زمین مردم مصادره شود و به نظر من باید به قیمت خوبی از مردم خریداری شود