به گزارش ایسنا به نقل از فلای تودی، خرید بیمه مسافرتی چیست و چه کاربردی دارد، موضوعی است که در این مقاله بهطور کامل مورد بررسی قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
تعریف بیمه های مسافرتی
احتمال وقوع حوادث و مخاطرات در سفرها اجتنابناپذیر است. انواع بیمه های مسافرتی برای حمایت مادی مسافر در برابر این اتفاقات پیشبینینشده صادر میشوند؛ به این معنی که اگر در جریان سفر اتفاق ناگواری پیش آید و فرد را متحمل هزینههای اضافی کند، خسارت مادی ناشی از آن اتفاق، توسط بیمهگر (شرکت بیمه) پرداخت خواهد شد. شرکتهای بیمه با ارائه خدمات و پشتیبانی در مواقع اضطراری، تجربه خوشایندتری از سفر را برای مسافران رقم میزنند.
بیمه های مسافرتی مانند هر نوع بیمهنامه رایج دیگری، شرایط، الزامات و موارد تحت پوشش خاصی دارند که طبق قرارداد اجرا میشوند؛ بنابراین، بهعنوان یک بیمهگذار باید بدانید که بیمه مسافرتی چه مزایا و کاربردهایی دارد؛ یا بهعبارتیدیگر بیمه های مسافرتی چه مواردی را پوشش میدهند.
مزایا و کاربردهای بیمه های مسافرتی
انواع بیمه های مسافرتی پوششهای گستردهای را در مواجهه با وقایع ناگوار و مخاطرات سفر ارائه میدهند. بهطورکلی، حفاظت مالی در مواقع ناگهانی، محافظت در مواقع گمشدگی و سرقت اموال، پوشش درمانی در خارج از کشور و آرامش در تجربه سفر، مزایای این نوع بیمه ها هستند. امروزه بهدلیل افزایش سفرهای بینالمللی و ریسکهای مختلف این نوع سفرها، اهمیت بیمه های مسافرتی بیشتر از گذشته بهچشم میآید. حمایت مالی و امنیتی این نوع بیمه، منجر به بهبود تجربه سفر و آرامش بیشتر در مسافرت خواهد شد و یکی از مهمترین اقدامات مسافران و گردشگران بهشمار میرود. بهطورکلی، بیمههای مسافرتی موارد زیر را پوشش میدهند.
هزینههای درمانی در سفر
یکی از مهمترین موارد تحت پوشش بیمه های مسافرتی، پرداخت بخشی از هزینههای درمانی است. هزینههای درمانی یا پزشکی موارد مختلف زیر را شامل میشوند.
هزینههای پزشکی و بستری براساس نرخ ارزی مندرج در قرارداد.
- هزینههای انتقال مسافر بیمار با آمبولانس به بیمارستان یا سایر مراکز درمانی
- هزینههای دندانپزشکی ضروری (عفونت شدید دندان، کشیدن دندان، دنداندرد و جراحی).
- هزینههای دارو (داروهای اضطراری).
- هزینههای خدمات پاراکلینیکی ضروری که بهدلیل جراحت یا بیماری در طول سفر بهوجود آمده است.
- هزینههای رفتوآمد یک همراه از اعضای درجه اول خانواده، درصورت بیماری و بستری فرد بیمهشده به کشور مقصد.
- هزینههای ناشی از فوت شخص در سفر
درصورتیکه بیمهگذار در سفر فوت کند، بیمهگر ملزم به پرداخت برخی از هزینههای ناشی از فوت وی خواهد بود. مواردی که در این دسته از کاربردهای بیمههای مسافرتی قرار میگیرند به شرح زیر هستند:
- هزینههای مربوط به رفتوآمد یک همراه از اعضای درجه اول به کشور مقصد.
- هزینههای ناشی از بازگرداندن جسد فرد متوفی بیمهشده به ایران.
- هزینه بازگرداندن کودکان به ایران درصورت فوت یا بستریشدن سرپرست آنها.
- هزینههای ناشی از سرقت یا مفقودشدن متعلقات گمشدن یا سرقت اموال در سفر نیز از موارد اجتنابناپذیری است که علاوهبر متحملکردن هزینههای گزاف، اوقات مسافران را تلخ و تجربه سفر را ناخوشایند میکند. ازطرفی، گمشدن پاسپورت و مدارک شناسایی، اقامت قانونی در کشور خارجی را با مشکل مواجه میکند. یکی دیگر از کاربردهای بیمههای مسافرتی، تحت پوشش قراردادن هزینههای ناشی از گمشدگی یا سرقت اموال است که موارد زیر را شامل میشود.
- هزینه ناشی از دریافت مجدد مدارک هویتی مانند گواهینامه، پاسپورت، کارت ملی و ... .
- پرداخت خسارت ازدستدادن چمدان در فرودگاه کشور مقصد.
هزینهها و خسارات ناشی تأخیر یا لغو پروازها
درصورتیکه شرکت حملونقل تأخیر و لغو پرواز را تأیید کرده باشد، بیمهگر براساس شرایط مندرج در بیمهنامه، هزینههای مرتبط را جبران میکند.
هزینههای مسائل حقوقی
بیمههای مسافرتی، هزینههای مربوط به پیگیری مسائل حقوقی ازجمله مشاوره، پیگیری پرونده، پرداخت حقالوکاله و هزینههای مرتبط با دادگاه و فرآیند دفاع را نیز پوشش میدهند.
مواردی که مشمول بیمه های مسافرتی نمیشوند
در کنار پوششهای نسبتا گسترده بیمه های مسافرتی، برخی موارد نیز از پوشش این بیمه نامه مستثنا هستند که عبارتاند از: هزینههای صدمه یا مرگ ناشی از خودکشی، خسارات ناشی از بیماریهای روانی بیمهگذار، خسارت تأخیر پروازهای چارتری و غیرعادی، هزینههای ناشی از مشکلات جسمی بیمهگذار درصورت ممنوعیت پزشکی، هزینههای حقوقی ناشی از مشارکت یا مباشرت در عمل مجرمانه، هزینههای پزشکی ناشی از بارداری، زایمان و سقط جنین، هزینه خسارات ناشی از سیل، زلزله و سایر بلایای طبیعی، هزینههای مربوط به بیماریهای سابقهدار، هزینه صدمات ناشی از وسایل نقلیه غیرمتعارف مانند بالگرد و هزینههای مربوط به واکسیناسیون یا سایر اقدامات پیشگیرانه سلامتی.
نکات بیمه نامه مسافرتی
باتوجهبه گستردگی پوشش بیمه های مسافرتی، بسیاری از افراد پیش از هر سفر خارجی برای دریافت این نوع بیمه نامه اقدام میکنند. قوانین و شرایط شرکتهای بیمه درخصوص صدور بیمه نامه مسافرتی متفاوت است. در ادامه، برخی از شرایط و قوانین مشترک را شرح دادهایم.
- شرط بهرهمندی از مزایای بیمه مسافرتی این است که قبل از سفر و در ایران، خود را بیمه کنید. صدور بیمه نامه مسافرتی در کشور مقصد امکانپذیر نیست.
- پوشش بیمه نامه مسافرتی از لحظه خروج از کشور (از لحظه ثبت مهر خروج بر پاسپورت مسافر) آغاز میشود و به مدت حداکثر 92 روز متوالی اعتبار دارد.
- برای استفاده از خدمات بیمه نامه مسافرتی، حداکثر تا 6 ماه پس از صدور بیمه باید از کشور خارج شوید.
- برای استفاده از بیمه نامه مسافرتی در مواقع بروز حادثه و مشکل، جهت استفاده از بیمه نامه مسافرتی خود میتوانید با مراکز شبانهروزی شرکت بیمه تماس بگیرید.
- در مواقع نیاز به استفاده از بیمهنامه و تماس با شرکت بیمه، حتما شماره بیمهنامه خود را به یاد داشته باشید.
صدور انواع بیمه نامه مسافرتی در فلای تودی
بیمه نامههای مسافرتی در انواع مختلفی صادر میشوند که هدف مشترک تمامی آنها جبران خسارات مادی بیمهشده در مواقع بروز حوادث و اتفاقات پیشبینینشده است. جبران هزینههای پزشکی، دندانپزشکی و خرید داروهای ضروری، هزینههای صدور مجدد مدارک هویتی، هزینه مفقودشدن یا سرقت مدارک و متعلقات و ...، از موارد پوشش بیمه نامههای مسافرتی هستند. میتوانید برای درخواست صدور بیمه مسافرتی، از سایت فلای تودی کمک بگیرید. آژانس مسافرتی فلای تودی با فراهمکردن شرایط خرید آنلاین بیمهنامه مسافرتی در هر ساعت و هر مکان و سرعت در صدور آن، انجام اقدامات ضروری سفر را برای هموطنان آسان کرده است.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات