• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403021812794
  • خبرنگار : 71505

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران:

انتصابات محفلی در شهرداری ،‌شهر را به وضع موجود رسانده است

انتصابات محفلی در شهرداری ،‌شهر را به وضع موجود رسانده است

یک عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: انتصابات محفلی و به دور از شایستگی در شهرداری تهران، شهر را به وضع موجود کشانده است.

به گزارش ایسنا، جعفر شربیانی در دویست و سی و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در نطق پیش از دستور خود گفت: طرح «پیگیر کار مردم» در دوره ششم مدیریت شهری اجرایی شد. بنده با شورایاری‌ها با تمام کارشناسان حوزه شهرسازی به بحث و گفت‌وگو پرداختم که یکی از دستاوردهای آن این بود که متوجه شدیم از قوانین و مقررات حوزه معماری و شهرسازی آگاهی چندانی وجود ندارد و همین موضوع موجب ایجاد رانت و رابطه می‌شود.

وی افزود: در این راستا طرح «یک چالش یک راه‌حل» و در نهایت طرح «پیگیر کار مردم» را به عنوان یک دستورکار دنبال کردیم. یکی از اساسی‌ترین دلایل بنده در این حوزه توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت حضور در میان مردم بود. لذا ۵۲ بار در جمع مردم حضور پیدا کردم.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به بازدید خود از منطقه ۱۷ در روز گذشته نیز گفت: تمام مکاتبات اداری برای این دیدار همانند دیدارهای قبلی انجام شد اما با ما تماس گرفتند و گفتند ما نیستیم. چون این مساله پیش از این نیز در زمان پرسش اعضا از شهردار در مورد معاهده چین صورت گرفته بود این پرسش در ذهن بنده شکل گرفت که شاید به این موضوع ارتباط داشته باشد. در سه سال گذشته تلاش کردم مشکلات و چالش‌ها را رسانه‌ای نکنم و در مسیر پیگیری با شهردار و معاونین و یا در جمع اعضا مشکلات را مطرح کردم. در این موضوع نیز ابتدا با معاون برنامه‌ریزی صحبت کردم که نتیجه‌ای حاصل نشد. با آقای فروزنده معاون مالی نیز تماس گرفتم و گفتند مشکلی نیست. در مسیر حضور در منطقه ۱۷ متوجه شدیم که شهردار حضور ندارد و دسترسی‌ها نیز فراهم نشده است.

شربیانی تاکید کرد: پیش آمده که شهردار در جلسه حضور نداشته باشد و با معاونین در میان مردم حاضر شویم. روز گذشته مردم آمده بودند اما دیدیم یک رسوایی تاریخی که رخ داد بنده از حق مردم کوتاه نیامدم و در اتاق نگهبانی با مردم به گفت‌وگو نشستم.

وی ادامه داد: لذا چند سوال در این ماجرا مطرح است. سوال اول بنده این است که خط فکری که می‌گوید با اعضای مخالف برخورد شود از چه طرز فکری ریشه می‌گیرد؟ به نظرم چنین خط فکری از تفکر انحصارطلبانه حکایت دارد و تفکر حذفی و قائل به جمع‌های باندی است. این تفکر فاقد دستاورد است و دستاورد قابل توجهی برای ارائه ندارد. در همین راستا به دنبال خفه کردن صدای منتقدین خود است. آنچه در شورا رخ داده نشان می‌دهد بنای کارشان مقایسه با دوران دوزاده ساله یکی از شهرداران است و فکر می‌کنند اگر خود را با آن دوره مقایسه کنند محبوبیت پیدا خواهند کرد و به عنوان پله از بهشت به یک فضای دیگر خواهند رفت. این طرز تفکر باعث شده آقای اقراریان نتواند در مناطق حضور پیدا کند، با سوده نجفی به عنوان فرزند شهید برخورد صورت می‌گیرد و با بنده نیز چنین برخوردی صورت گرفت کمااینکه اگر آرای مردم وجود نداشت امروز اینجا نبودند. بنده نیز بر گرفته از آرا و خواست مردم به ویژه مردم جنوب شهر تهران هستم.

شربیانی با ادعای اینکه این خط برخورد با اعضای مخالف و منتقد بعضا در راستای رعب و ترس در بنده و دیگر اعضا اقدام کردند اضافه کرد : اما واقعیت این است که ما در مسیر خود تحت تاثیر این فضاسازی‌ها قرار نمی‌گیریم. ظاهرا از ابتدا موفق شدند خط تمایزی را در شورا ایجاد کنند و نقطه عطف این برخوردها در جلسه یکشنبه هفته گذشته شورا بود و با برخورد دیروز این روند پیش رفت و تا اضمحلال نقش شورا پیش خواهد رفت.

شربیانی ادامه داد: دلیل اصلی ترس از گفتن حرف مردم چیست؟ قاعدتا براساس اصول انقلابی از نمایندگی که در بین مردم حضور پیدا می‌کند و مشکلات آنها را می‌شنود باید استقبال شود. واقعیت این است که با همت بلند برخی اعضا هم در جلسه بررسی معاهده چین و هم در جلسه دیگری گزارش درآمدی نیز زیر سوال رفت و مسائل برای شهروندان روشن شد.

وی با بیان اینکه انتصابات محفلی و به دور از شایستگی در شهرداری باعث این شرایط در این شهر شده، تاکید کرد: اینها دلیل عصبانیت ایشان است اما دلیل برخورد با بنده که وابسته به هیچ گروه و جریانی نبودم و رشد یافته در جنوب شهر هستم را نمی‌فهمم. دلیل بغض و کینه اینها بر من که به آنها رای دادم نمی‌فهمم؟ گزارش توجیه‌آمیزی توسط روابط عمومی منطقه ۱۷ پس از پایان بازدید روز گذشته همچون تصاویر پاچه‌ گلی منتشر شد.

وی ادامه داد: انتخابات مجلس نشان داد که افکار عمومی تهران کارنامه مدیریت شهری را پای جریان انقلابی نوشتند و در مشارکت و نتیجه این موضوع دیده شد. در هیچ دوره‌ای از ادوار شورا و حتی زمانی که شهردار مقتدری حضور داشته شورا تحقیر نشده و با ایجاد رعب و وحشت از این دوره به عنوان دوره‌ای خاص یاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: ای کسانی که ما را برای تولید خوراک برای دشمن و ایران‌اینترنشنال محکوم می‌کنید بدانید ناکارآمدی شما بیشتر به ضرر انقلاب است و به کیان این انقلاب لطمه وارد می‌کند. چه می‌شود که با حضور رئیس شورا به عنوان شخصی کارنامه‌دار چنین اتفاقی برای شورا می‌افتد؟ همه نیک می‌دانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. تکلیف و تجویز بنده برای خودم است. من از جنوب تهران آمدم و بسته‌ای برای آینده سیاسی خودم تعریف نکرده‌ام و در مدار انقلاب و حق و حقانیت حرکت خواهم کرد. لذا طرح پیگیر کار مردم را با قدرت بیشتری پیگیری خواهم کرد و  اگر هفته بعد نیز چنین برخوردی صورت بگیرد جلوی درب شهرداری می‌ایستم و با حضور رسانه‌ها و مردم مسائل مختلف شهر را پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha