• دوشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403021712203
  • خبرنگار : 50175

مدیر آموزش و پرورش بروجرد عنوان کرد:

تعیین تکلیف بیش از ۲۰۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل در بروجرد

تعیین تکلیف بیش از ۲۰۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل در بروجرد

ایسنا/لرستان مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: ۴۲۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در شهرستان شناسایی و بیش از ۲۰۰ نفر تعیین تکلیف شدند.

نریمان سبحانی‌نیا امروز (۱۷ اردیبهشت‌ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس اداره آموزش و پرورش بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه معلم در قرآن و روایات به آن اشاره شده و رسالت معلم همان رسالت انبیا است.

وی با بیان اینکه معلمین هادیان واقعی جامعه هستند چون نقش انبیا را دارند با اشاره به ویژگی‌های شهید مطهری از نظر مقام معظم رهبری، افزود: شهید مطهری هدایت مخاطبان را انجام می‌داد، طبق نیازهای افکار جامعه، آثار و نوشته‌های خود را تولید می‌کرد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد ادامه داد: افتخار معلمان است که شهید مطهری لقب معلم دارد و انتظار می‌رود عموم جامعه، تکریم علم را مد نظر داشته باشند چون تکریم معلم همان تکریم علم است.

سبحانی‌نیا تصریح کرد: اهمیت آموزش و پرورش بر کسی پوشیده نیست و اهمیت این مجموعه نسبت به سایر دستگاه‌ها بیشتر است چرا که پیکره یک جامعه، آموزش و پرورش است.

وی اضافه کرد: باید در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کرد چون رسالت آن تربیت نیرو است و محور اصلی آن معلمان هستند آموزش و پرورش مانند موتور یک قطار است که اگر خوب حرکت کند مابقی دستگاه‌ها به خوبی حرکت خواهند کرد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد خاطرنشان کرد: رسالت این دستگاه تربیت انسان‌ها بوده و این رسالت عظیم برعهده معلمان است، بنابراین همه امکانات باید بسیج شوند تا دانش‌آموزان با ویژگی‌هایی مانند دارا بودن ایمان، سلامت جسمی و روحی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تربیت شود.

سبحانی‌نیا اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات اساسی آموزش و پرورش نیروی انسانی و فضای آموزشی بود که سال قبل ۲۵۰ نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان در همه پایه‌ها جذب شدند و با آزمونی که اسفندماه سال قبل و هفته پیش برگزار شد و همچنین آزمون اردیبهشت ماه بیش از ۲۰۰ نفر جذب می‌شوند.

وی با بیان اینکه سهمیه بروجرد ۲۴۰ برابر سایر شهرستان‌ها بوده است، افزود: بحث نیروی انسانی تا حدودی مرتفع خواهد شد و در راستای جذب سرایدار و نیروی خدماتی نیز ۶۰ نفر نیروی سرایدار جذب می‌شوند.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد با اشاره به مشکل فضای آموزشی، خاطرنشان کرد: برای رفع مشکل فضای آموزشی از ظرفیت خیرین استفاده شده که در همین راستا در روستای طبریجان پروژه ۹ کلاسه آغاز شده است.

سبحانی‌نیا اضافه کرد: همچنین قرارگاه جهادی معلم تشکیل شده که در راستای این قرارگاه، کلاس‌های تقویتی و کارهای عمرانی انجام شده و ۶ میلیارد تومان هم برای سیستم گرمایشی هزینه شده است.

وی بیان کرد: هفت زمین چمن مصنوعی در نظر گرفته شد که چهار تا از آن‌ها افتتاح و سه تا هم به‌زودی افتتاح می‌شود و آسفالت مدارس و بهسازی سالن‌های ورزشی و در راستای طرح شهید عجمیان نیز اقداماتی صورت گرفته است که این فضاهای آموزشی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد ادامه داد: شاخصه‌هایی برای ارزیابی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده که ارتقاء معدل کتبی، کنکور و المپیادهای علمی مهم‌ترین شاخصه‌های ارزیابی است که دانش‌آموزان بروجردی رتبه اول را در المپیادهای علمی کسب کردند و ۱۳۰ نفر در این المپیاد حضور داشتند و در بحث کنکور نیز ۳۰ درصد رشد داشته‌ایم.

سبحانی‌نیا اظهار کرد: دو هنرستان سال گذشته در بروجرد ایجاد شد و رشته تربیت‌بدنی را سال قبل فعال کردیم که امسال هنرستان تربیت‌بدنی راه‌اندازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۳ میلیارد تومان از ابتدای مهر سال گذشته برای هنرستان‌ها اعتبار جذب شده است، گفت: در طرح شهید محمودوند ۴۲۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی که بیش از ۲۰۰ نفر تعیین تکلیف شدند.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد خاطرنشان کرد: در خرداد امسال ۱۰ هزار دانش‌آموز در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در امتحان نهایی شرکت می‌کنند که از هم‌اکنون اقدامات و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha