• یکشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403021610962
  • خبرنگار : 50107

کارشناس برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان استان خبرداد

راه‌اندازی بیش از ۱۴ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده طی سال گذشته در خراسان رضوی

راه‌اندازی بیش از ۱۴ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده طی سال گذشته در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: یکی از توفیقات معاونت جوانان در سال ۱۴۰۲ ثبت و راه‌اندازی بیش از ۱۴ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده بود، با راه‌اندازی این مراکز تعداد مراکز مشاوره استان به عدد ۳۵ رسید.

سید جلال حقیرالسادات در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه جوانان اظهار کرد: با توجه به وظایف ذاتی و جایگاه اداره کل ورزش و جوانان در زمینه تسهیلگری ارتباط دستگاه‌های اجرایی در حوزه جوانان و ایفای نقش مدعی­‌العموم برای این طیف تاثیرگذار جامعه، معاونت جوانان با شناسایی گلوگاه آسیب‌ها و مهمترین عوامل تاثیرگذار بر زیست اجتماعی جوانان در زمینه‌های مختلفی نسبت به برنامه‌ریزی و راهبری سیاست‌های استانی با همکاری دستگاه‌های اجرایی اقدام کرده است.

وی بیان کرد: پیگیری مستمر و برگزاری جلسات متعدد با مسئولان و شورای هماهنگی بانک‌های استان به منظور چاره­‌اندیشی وضعیت نابسامان و تراکم افراد متقاضی تسهیلات ازدواج و آمار بالای افراد حاضر در صف انتظار یکی از مهمترین اقدامات بوده است.

حقیرالسادات افزود: متاسفانه خراسان رضوی در طول سال‌‎های گذشته با فاصله معناداری رتبه اول تعدد افراد حاضر در صف انتظار را به خود اختصاص داده بود که از طریق پیگیری همکاران معاونت جوانان از وزارت ورزش و جوانان  و برگزاری نشست‌های مختلف با حضور استاندار به عنوان رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان و هدایت ایشان، تعداد قابل ملاحظه‌ای از آمار افراد حاضر در صف انتظار کاسته شد. در سال جاری با برآورد پرداخت ۱۰۰ هزار فقره وام به دنبال ارتقا و ادامه روند رو به رشد با محوریت استاندار و سایر دستگاهای اجرایی هستیم.

کارشناس برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: معاونت جوانان استان در راستای ترویج ازدواج آگاهانه و پایدار اقدام به برگزاری ۴۲۰ کارگاه آموزش مهارت‌های زندگی توسط مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان در مناطق مختلف استان با توجه به مسائل مبتلا­به خاص و براساس اطلس وضعیت ازدواج و طلاق استان کرده و شهرستان‌ها نیز نسبت به طراحی دوره‌های مرتبط با فضای شهرستان‌ها اقدام کرده‌اند.

وی ادامه داد: با دمیده شدن روح تازه در کالبد ستادهای ساماندهی شهرستان‌های استان که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۲ جلسه برگزار کردند، امکان رهگیری و سیاست‌گذاری حل مسائل مرتبط با جوانان بیش از پیش فراهم شده است.

حقیرالسادات با بیان اینکه یکی از توفیقات معاونت جوانان در سال ۱۴۰۲ ثبت و راه‌اندازی بیش از ۱۴ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده بود، عنوان کرد: با راه‌اندازی این مراکز تعداد مراکز مشاوره استان به عدد ۳۵ رسید. این آمار در سال‌های گذشته سالی یک تا دو مرکز بوده و همچنین تعداد مراکز همسان‌گزینی در استان نیز ۱۵ مرکز است.

کارشناس برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: در راستای ارتقای نشاط اجتماعی و ایجاد انگیزه برای جوانان جشنواره جوان برتر ایران زمین در محورهای ده‌گانه برگزار شد. از طریق همکاری دستگاه‌های اجرایی و بررسی رزومه بیش از ۲۰۰ جوان منتخب استان، نسبت به انتخاب جوانان برتر اقدام شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین انتقادات به دوره ضرورت خدمت مقدس سربازی از منظر جوانان اتلاف وقت و عقب ماندن از چرخه درآمدزایی و تحصیل است، تصریح کرد: با ابتکار ستاد کل نیروهای مسلح و براساس تفاهم سه‌جانبه بین ستاد کل، وزارت ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی، طراحی و برگزاری دوره‌‎های مهارت‌های ارتباطی و همچنین آموزش‌های مرتبط با مهارت‌های شغلی مختلف در دستور کار گرفت.

حقیرالسادات اضافه کرد: افرادی که موفق به اخذ گواهی اتمام دوره‌های شغلی و مهارتی مذکور می‌شوند از امتیازاتی اعم از دارا بودن اولویت در بهره­‌گیری از تسهیلات اشتغال‌زایی برخوردار خواهند شد. در سال ۱۴۰۲ در سه مرکز پدافند آجا، شهید مطهری نیشابور و جوادالائمه سبزوار نزدیک به ۴۰۰۰ نفر از نیروهای وظیفه تحت پوشش این آموزش‌ها قرار گرفتند.

کارشناس برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی بیان کرد: در راستای ایجاد بستر مناسب در غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان استان، معاونت جوانان با هدایت سازمان‌های مردم‌‎نهاد در این راستا و همچنین طراحی برنامه‌های مختلف در همکاری با سایر معاونت‌های اداره کل ورزش و جوانان و همچنین دستگاه‌های ارتباطی مختلف امسال توانست ۳.۲۷ درصد از جمعیت جوانان استان را پوشش دهد که براساس ارزیابی عملکرد دریافتی از وزارت ورزش و جوانان این رقم بیش از میزان تعیین شده و مورد انتظار از این اداره کل بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پیرو حساسیت مساله اشتغال جوانان و مهمتر از آن امکان بررسی استعدادهای جامعه هدف و هدایت شغلی جوانان و دانش‌‎آموزان، معاونت جوانان با همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط علاوه بر معرفی تعدادی از جوانان حائز شرایط جهت دریافت تسهیلات بانکی در زمینه‌های مختلف، برگزاری روندهای استعدایابی شغلی جوانان را در سال ۱۴۰۲ تحت پوشش قرار داده بود.

حقیرالسادات افزود: به عنوان  نمونه یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در خانه جوانان با همکاری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه‌های استان بیش از ۳۵۰۰ مورد از دانش‌‎آموزان مناطق حاشیه شهر را بررسی و نسبت به هدایت آموزشی و شغلی افراد منتخب اقدام کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha