علی اکبر سلمانی در چهارمین جلسه منطقهای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روز این اعضای بزرگوار جامعه ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزه سلامت و همچنین تامین نیازمندیهای دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا روسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقاء یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تامین نیازمندیهای توانبخشی و تجهیزات پزشکی والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینههای درمان آنان تا ریال آخر، تامین است و لذا کوچک ترین کوتاهی در ارائه مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.
وی گفت: در ارتباط با درمان و تامین تجهیزات پزشکی و توانبخشی والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ها هر چقدر هم مشغله کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوب درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با روسای بنیاد شهید شهرستانهای مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.
سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشتهاند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست میدهیم، باید برای تامین نیازمندی درمانی این گنجهای گرانبها برنامه دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکی مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.
وی با بیان اینکه هدف از نشستهای منطقهای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانوادههای بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می کند اما گاه این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمیرسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتیهایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشستها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالشهای دیگر مرتفع شود.
وی ادامه داد: نتیجه آسیب شناسی سه نشست منطقهای برگزار شده نشان میدهد خدمات رسانیهای با تاخیر و به وجود آمدن نارضایتیها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه روسا و کارشناسان بنیاد شهرستانها دستورالعملها و بخشنامه های ابلاغی را مطالعه نمیکنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطه این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامهها و دستورالعملها پوشش داده شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی ادامه داد: در نشستهای منطقه ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه میخواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.
انتهای پیام
نظرات