به گزارش ایسنا، مهدی مهرور روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاههای امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیتهای ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.
وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانهها و مسیلهای فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جادههای کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاههای امدادی، شرکتهای خدماتی آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه، ثابت و آب منطقهای تاکید کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محلهای پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانهها، مکانهای مرتفع و تپهها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لولهها، فنسهای فلزی و پهنههای آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.
وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمکهای اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.
مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستانها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانهها، مرغداریها، دامداریها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوهها و برای جلوگیری از خسارتهای ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی به عمل آید.
گفتنی است هشدارهای هواشناسی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز صادر میشود که هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیشبینی میشود که پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آمادهباش دستگاههای مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود.
هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیشبینی میشود یک پدیده جوی خسارتهای وسیعی را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات