حسن اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا با بیان این موضوع که بیشترین مشکلات حوزه اورژانس در زمینه کمبود نیروی انسانی و منابع مالی و اعتباری خلاصه میشود، اظهار کرد: این موضوع تنها مشکل استان قزوین نیست بلکه همه استانهای کشور با این مسئله مواجه هستند.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین ادامه داد: از حدود سه سال پیش مشکلات بیشتر هم خودشان را نشان دادهاند چراکه با کمبود منابع مالی و انسانی روبهرو شدهایم و اگر بخواهیم به طور ریشهای به این موضوع بپردازیم باید گفت که یکی از مشکلات عدم استقلال سازمان و زیر مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی بودن است.
وی بیان کرد: شاید استقلال سازمان بتواند تا حدودی مشکلات را حل کند، ما بخشی از منابع و اعتبارات مورد نیاز خود را از سازمان و وزارتخانه دریافت میکنیم و بخشی را از دانشگاه علوم پزشکی ولی متأسفانه چون مبالغ قابل توجه نیست همیشه به خدمتدهندهها که عمده آن تعمیرگاهها هستند مغروض هستیم، از سال ۱۳۹۶ متأسفانه یک آمبولانس هم به واسطه تحریمها وارد کشور نشده است.
اسماعیلی با اشاره به سخنان اخیر رئیس مرکز اورژانس کل کشور مبنی بر ورود ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به چرخه، تصریح کرد: ورود ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان آمبولانس میتواند تا حدودی فرسودگی را جبران کند و از این تعداد بین ۱۵ تا ۲۰ آمبولانس به ظرفیت استان قزوین اضافه میشود و این در حالی است که هماکنون در استان قزوین ۹۰ آمبولانس داریم که از این تعداد ۳۰ دستگاه دائماً در حال تعمیر هستند.
وی گفت: ما همچنان ۱۲۰ نیرو برای فعالیتهای اورژانس کم داریم و در ۶ ماه گذشته وضعیت تغییری نکرده است، نیروهای جدیدی هم که جذب شدهاند در واقع تبدیل وضعیت هستند که تعداد خاصی بر نیروی انسانی مورد نیاز ما اضافه نشده و موضوع نداشتن نیروی خانم همچنان مشکل ماست. بیشتر نیروهایی که پس از آزمون در اورژانس جذب میشوند نیروهای شرکتی و قراردادی هستند که در واقع با این تفاسیر بر تعداد نیروها اضافه نمیشود.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین در پایان یاد آور شد: در حال حاضر ۲ موتورلانس به ناوگان قزوین اضافه شده که پشتیبان پایگاهها هستند و به خاطر کمبود نیرو هنوز نتوانستهایم بر تعداد موتورلانسها اضافه کنیم.
انتهای پیام
نظرات