حسین یاری، مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت جهاد دانشگاهی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح پایش سلامت جهاد دانشگاهی اظهار کرد: طرح پایش و ارتقای سلامت اعضای جهاد دانشگاهی با همت معاونت پژوهشی و معاونت درمانی جهاد علوم پزشکی تهران در کلینیک ارتقا سلامت قرار است انجام شود.
وی افزود: هدف از این طرح ارزیابی شاخص سلامتی و اختلالات شایع پرسنل جهاد دانشگاهی است، در این طرح قرار است با ارزیابی وضعیت سلامت عوامل ریسکزا در سلامت مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقا سلامت جهاد دانشگاهی ادامه داد: در این طرح قرار است ارزیابیهای سلامت که میتواند در پایش روند درمانی مؤثر باشد، مورد بررسی قرار گیرد. در گام نخست با آزمایش خون شاخصهای مهمی مانند چربی، قند خون، کلیه، سطح ویتامین دی، پروستات و آنزیم کبدی بررسی می شود.
وی ادامه داد: در گام دوم سنج بینایی و شنوایی تنفس و ماموگرافی انجام خواهد شد و پرونده سلامت در این بخش برای افراد تشکیل میشود که تمام اطلاعات مربوط به درمانهای گذشته ثبت خواهد شد.
یاری عنوان کرد: در گام بعدی ویزیت پزشک دوم صورت میگیرد بازخورد شخصیسازی از هر فرد ارائه میشود و به آنها اعلام میشود که چه اقداماتی را در این مسیر انجام دهند، و در ادامه در طول زمان نیز با دریافت آزمایش مجدد روند درمان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت جهاد دانشگاهی گفت: همه ما نگران بیماریهای غیرواگیر مانند سرطان و دیابت و سایر بیمارها هستیم و این طرح به دنبال تشخیص بهموقع بیماری و درمان آنهاست.
انتهای پیام
نظرات