«علی کرمی»، مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ضمن هشدار نارنجی نسبت به ورود سامانه بارشی به این استان گفت: این سامانه بارشی از صبح روز پنجشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ شروع و تا عصر همین روز ادامه خواهد داشت.
وی افزود: به دنبال این سامانه بارشی در سطح همه مناطق استان، رگبار باران و رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را شاهد خواهیم بود.
وی اظهار کرد: لغزندگی جاده ها، آبگرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، بارش تگرگ، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی، اختلال در عبور و مرور ناوگان حمل و نقل، خیزش گرد و خاک محلی در مناطق مستعد، احتمال ریزش و سقوط سنگ در جادهها و خسارت به محصولات زراعی و باغی از مخاطرات این سامانه بارشی هستند.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد توصیه کرد شهروندان از فعالیتهای کوهنوردی و سفرهای غیرضروری خودداری کنند. از چرای دامها در مناطق مرتفع و اتراق در حاشیه رودخانهها و مسیل ها پرهیز شود، کانال ها و آبروها لایه روبی شوند، تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت تگرگ در بخش کشاورزی اتخاذ شود.
کرمی همچنین ضمن هشدار زرد نسبت به سامانه بارشی همراه با ناپایداریهای محلی طی پنج روز تصریح کرد: این سامانه بارشی از عصر روز سهشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه شروع و تا روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در همه مناطق استان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در پی این سامانه رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی مناطق گرد و خاک و احتمال تگرگ پیش بینی میشود.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، بارش تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید به ویژه در جادههای کوهستانی و گردنهها، احتمال خسارت به سازههای موقت، احتمال خسارت به نهال درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی از مخاطرات این سامانه هستند.
گفتنی است که طی ۲۴ ساعت گذشته شهرهای دوگنبدان و لنده با ۳۴.۲ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر یاسوج با ۸ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بوده اند.
انتهای پیام
نظرات