حجتالاسلاموالمسلمین حبیبالله غفوری، امروز(۹ اردیبهشت) و در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم، در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان کرمانشا، با اشاره به اهمیت پاسداشت مقام معلم، گفت: کار معلمی قابل ارزش گذاری نبوده و حق معلمها به هیچ عنوان قابل ادا کردن نیست.
غفوری اضافه کرد: پرداختی به معلمها نه ادای حق معلمی، بلکه صرفا جبران بخش کوچکی از زحمات معلمها برای گذران زندگی است.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی، گفت: اهمیت کار معلمی به اندازهای است که اگر بخواهیم آینده جامعه بشری را ببینیم، باید به تلاش امروز معلمان و اساتید نگاه کنیم.
وی گفت: تک تک شاگردان یک معلم یا استاد امانتهایی هستند که به او سپرده شدهاند و هر چه معلم برای شاگردانش بیشتر دل بسوزاند و با آمادگی بیشتری در کلاسهای درس حاضر شود، تاثیر او در تعلیم و تربیت شاگردانش بیشتر خواهد بود. اگر هم معلمی نسبت به مسئولیت خود بیتوجه باشد به همان اندازه شاگردانش دچار خسران خواهند شد.
وی با اشاره به تاثیرگذاری بالای معلمین بر شاگردانش، گفت: هنر معلم این است که شاگردانش را ضمن آشنا کردن با کتاب خدا و علوم الهی، با عقلانیت، تفکر و تعقل بار بیاورد تا انسانهایی تربیت کند که منشاء تولید علم و فکر شوند و در آینده هم بتوانند نسل بعد را به خوبی تربیت کنند.
غفوری تاکید کرد: اگر نسلی افتخارآفرین و منشاء تحول و پیشرفت میشود، باید موفقیت آنها را در وجود اساتید و معلمهای نسل قبل جست و جو کرد.
وی ادامه داد: دانشآموزان امروز در حالی در آینده نزدیک عهده دار اداره امور کشور خواهند شد که همه داشتههای خود را از اساتید و معلمهای خود آموختهاند.
امام جمعه کرمانشاه سپس اشاره ای هم به رخدادهای این روزهای دانشگاههای آمریکا داشت و گفت: اخیرا یکی از تحلیلگران غربی گفته بود ما قبلا فکر می کردیم امام خمینی(ره) تنها دانشگاه های ایران را متحول کرده، اما گویی ایشان یک ماموریت دنباله دار داشته و هنوز در حال احیای دانشگاههای دنیاست که ظاهرا این ماموریت امروز به سمت دانشگاههای آمریکا رفته است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشاوران امنیتی سابق آمریکا در یک برنامه زنده تلویزیونی ادعا کرده ایران در خیزش این روزهای دانشگاههای آمریکا دست دارد، غافل از اینکه آنچه امروز در دانشگاههای امریکا میگذرد ریشه در موج گرایش جهانیان به اسلام دارد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه سپس اشارهای هم به مشکلات اقتصادی کشور داشت و گفت: دولت سیزدهم در حالی کشور را تحویل گرفت که بدهی فراوانی از دولت قبل به جا مانده بوده و شرایط کشور به لحاظ اقتصادی بگونهای بود که تحلیلگران اقتصادی ادامه کار دولت را بدون چاپ پول شدنی نمیدانستند، اما با وجود همه مشکلات اقتصادی این دولت حتی در ماه اول هم به سمت چاپ پول نرفت.
وی اضافه کرد: امروز در حالی شاهد رشد اقتصادی چهار درصدی و یا به ادعای برخی کارشناسان اقتصادی شش درصدی در کشور هستیم که رشد اقتصادی کشور در ۱۰ سال گذشته متوقف بود.
غفوری افزود: شرایط اقتصادی کشور رو به بهبود است و به یاری خداوند در آینده دولت میتواند خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.
انتهای پیام
نظرات