به گزارش ایسنا، سیاوش ملکیفر در مراسم امضای توافقنامه صندوق نوآوری و شکوفایی و کانون مدیریت مالکیت فکری که در حاشیه «رویداد روز جهانی مالکیت فکری: دیدار پایدار» صورت گرفت، گفت: برخی از خدمات به شرکتهای دانشبنیان بلاعوض است که در قالب خدمات توانمندسازی ارائه میشود.
وی با بیان اینکه خدمات توانمندسازی در قالب تسهیلات مالی و خدمات ارائه میشود، اظهار کرد: بسیاری از شرکتها در حوزه مالکیت فکری و نحوه حفاظت از آنها اطلاعات کاملی ندارند و تصورشان بر این است که ثبت اختراع تنها راه حفاظت از داراییهای فکری آنها است.
ملکیفر ادامه داد: برای این منظور ما کارگزارانی را دعوت کردیم که در ۱۳ حوزه خدمات مشاورهای به شرکتهای دانشبنیان ارائه می دهند. این خدمات سالهای قبل از سوی کانون مدیریت مالکیت فکری ارائه میشد و برای جلوگیری از دوباره کاری و تقویت زیر ساختها هماهنگیهایی را با این کانون صورت دادیم تا خدمات بهینهای ارائه شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: در توافقنامهای که امروز با این کانون به امضا رساندیم، در ۵ حوزه ثبت اختراع، نشان تجاری، ثبت پتنت، طرح صنعتی و ثبت خارجی به صورت مشترک و یکپارچه خدماتی ارائه میشود.
دکتر میترا امینلو، مدیر کانون مدیریت مالکیت فکری نیز در این رویداد گفت: این خدمات مشترک در قالب سامانهای ارائه میشود.
وی افزود: از طریق این سامانه خدمات رایگان مالکیت فکری در ۱۶ عرصه به متقاضیان ارائه میشود.
امینلو اضافه کرد: در حال حاضر ۵۰ متخصص حوزه مالکیت فکری در این سامانه حضور دارند.
به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، «رویداد روز جهانی مالکیت فکری: دیدار پایدار»، با مشارکت معاونت علمی ریاستجمهوری، جهاد دانشگاهی، صندوق نوآوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات