به گزارش ایسنا، جوبایدن در تازه ترین واکنش خود نسبت به اعتراضات دانشجویی مدعی شده است: «من این یهودستیزی آشکار( اعتراضات دانشجویی علیه جنایات صهیونیستها در غزه ) را محکوم می کنم. چنین اعمالی هیچ جایی در دانشگاهها ندارد. با این حال از آزادی بیان در دانشگاه ها حمایت می کنم!» این سخنان پارادوسیکال و متناقض بایدن، ناظر بر جرم انگاری یهودستیزی در آمریکاست که روند قضایی -امنیتی مشخصی دارد: بر این اساس هر گونه انتقادی که علیه رژیم اشغالگر قدس و اقدامات آن در جنگ غزه مطرح شود، مصداق یهودستیزی محسوب شده و به بدترین نحو ممکن با آن برخورد می شود.در این واژه سازی وقیحانه، صهیونیسم مترادف با یهود در نظر گرفته شده و نمادها و ایده های صهیونیستی یک خط قرمز پررنگ در آمریکا به شمار می آیند.
واقعیت امر این است که بایدن، ترامپ و دیگر سیاستمداران آمریکایی، چه بخواهند یا نخواهند در مقابل حجم گسترده ای از مطالبه گری جوانان و دانشجویان کشورشان قرار گرفته است. این مطابه گری، آگاهانه و صریح بوده و ناظر بر ماهیت رژیم اشغالگر قدس و جنایاتی است که علیه ساکنان فلسطین در طول تاریخ اشغال این سرزمین مقدس مرتکب شده است. از این رو انگ یهودستیزی به دانشجویان و معترضین، نه تنها منجر به توقف این مطالبه گری غیرتمندانه نشده، بلکه دامنه آن را گسترش داده است.
در این میان اصرار دموکراتها و جمهوری خواهان آمریکا مبنی بر استمرار استراتژی ساختگی "مترادف سازی صهیونیسم ستیزی یا یهود ستیزی"، صرفا هزینه های واشنگتن را در مواجهه با آگاهی رو به رشد و تحسین برانگیز افکار عمومی و دانشجویان این کشور افزایش خواهد داد.
بایدن در طول ماههای گذشته، عامدانه چشمان خود را بر روی اعتراضات بی سابقه در آمریکا علیه نسل کشی صهیونیستها در نوار غزه بست و حتی در این کشتار جمعی( چه در سطح عملیاتی و چه سیاسی) ظرفیت کامل کشورش را در اختیار قاتلان کودکان بی دفاع فلسطینی قرار داد.
رئیس جمهور آمریکا تصور می کرد به دلیل افزایش هزینه های حقوقی و امنیتی اعتراض علیه صهیونیستها، شاهد تسری و تعمیق این تحرکات خودجوش نخواهد بود؛ اما آنچه در کالیفرنیا و تگزاس گذشت، همه پیش فرضهای مخرب ذهنی وی را به چالش کشید.
اکنون مقامات آمریکایی باید میان دوگزینه تسلیم شدن در برابر خواسته های دانشجویان ( که شامل پایان دادن به جنگ غزه و قطع روابط علمی-دانشگاهی با رژیم صهیونیستی می باشد ) و مواجهه با شرایطی به مراتب سخت تر ، یکی را انتخاب کنند. گزینه سومی در این معادله وجود ندارد.آمریکایی ها بسیار دیر به خود آمده اند...
انتهای پیام
نظرات