خسرو رفیعی، پنجشنبه، ۶ اردیبهشت ماه، در سمینار تخصصی هوش مصنوعی مولد روابط عمومی که توسط انجمن روابط عمومی آذربایجانشرقی و اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، گفت: یکی از وظایف روابط عمومی ارتباط دوستی است چرا که باید سعی کنیم با دوست داشتن همدیگر زندگی آرامی ایجاد کنیم .
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برای زندگی و دوستی به روابط عمومی نیاز داریم، افزود: روابط عمومی در ایران علم ناشناختهای است و بسیاری از مردم فکر میکنند کار آن، تشریفات و تبلیغات است اما روابط عمومیها مسئولیت سنگینی دارند و باید دائم افکار سنجی و تولید محتوا کرده و برای مدیران برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: روابط عمومی علم پیچیدهای است و مانند تبلیغات به زودی دیده نمیشود و برای شناخته شدن و انجام کار مثمر ثمر نیاز به زمان دارد.
رفیعی گفت: روابط عمومیها در بخش خصوصی بسیار مهم هستند چراکه یک مجموعه بدون شناخت مسائل روز و نبود روابط عمومی شکست میخورد.
وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین ابزارهای روابط عمومی، هوش مصنوعی است که اگر آن را یاد نگیریم ناگهان صد سال از دنیای پیشرفته عقب میمانیم، تاکید کرد: امیدواریم با راهاندازی هوش مصنوعی در روابطعمومی بسیاری از مشکلات آسان شود اما جای سوال است که آیا هوش مصنوعی میتواند احساسات را بومی سازی کند؟
جعفر محرم پور، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز در این سمینار گفت: مجموعههای ما چیزی جز روابط عمومی نیستند تلاش و تقلا در تمام ارگانها بدون روابط عمومی و رسانه خروجی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: گردش اطلاعات و محتواها در جامعهی امروزی به همت روابطعمومیها است و ما برای تقویت نقش آن و رساندن روابط عمومی به جایگاه درست مبتنی بر فرهنگ خودمان تلاش میکنیم.
وی با بیان اینکه فعل و انفعالات صورت گرفته در تمام دستگاهها جز با تلاش روابط عمومیها معنا و مفهوم پیدا نمیکند، افزود: تا زمانی که حوزه تولید محتوا به ابزاری مثل هوش مصنوعی و ابزارهای مشابه مجهز نشود کارکرد ما از دست میرود.
محرمپور اذعان کرد: اگر یک روزی میگفتند بازاریابی فلسفه جاری در مجموعه است به نظر من اکنون روابط عمومی هم یک فلسفه جاری در کسب و کارها است که اگر ما به این فلسفه اعتقاد نداشته باشیم به کسب و کار نیز نگاه صحیحی نداریم.
عادل میرشاهی، مدرس دانشگاه نیز در ادامهی این سمینار گفت: روابط عمومیها باید در تولید محتوا یک سری قوانین و تکنیکها را رعایت کنند، برای توسعه سایت نیاز به دانشی به نام هوش مصنوعی وجود دارد که به شما اجازه میدهد تولید محتوا هوشمندانه و خلاقانه داشته باشید.
وی ادامه داد: پرامپت درخواستی است که شما برای هوش مصنوعی ارسال میکنید و آن سرویس هوش مصنوعی با بررسی درخواست شما، چیزی که میخواهید را میسازد و به شما تحویل میدهد. اگرچه کار بسیار راحت و آسانی است اما برای کار اصولی نیاز به تخصص و دستورالعملهایی دارد.
وی با بیان اینکه در پرامپت نویسی چند تکنیک وجود دارد، گفت: اولین تکنیک آزمون و خطا است زمانی که دستوری میدهید ممکن است اشتباه کند در این زمان باید با دستور مجدد به آن اجازهی اصلاح بدهید.
وی افزود: هوش مصنوعی با الگو، دستور العمل و استفاده از دادهها کار میکند که ساده نویسی باید در آن رعایت شود چرا که با کار پیچیده درست عمل نمیکند.
انتهای پیام
نظرات