محمد شجعی کلاتی در حاشیه ایجاد باغچههای سلامت خانگی در گفتوگو با ایسنا، از اجرای طرح ایجاد باغچههای سلامت خانگی در روستای اسجیل این شهرستان خبر داد.
وی بیان کرد: با اجرای این طرح تلاش میشود فرهنگ تغذیه سالم و بهبود وضعیت آن در بین زنان روستایی و گنجاندن سبزی و صیفی در برنامه غذایی را ترویج دهیم.
سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار تصریح کرد: در واقع باغچههای کوچک خانگی در منازل روستایی راهی برای دستیابی به غذای سالم است.
شجعی با بیان اینکه در برخی از سایتهای آموزشی با اعطای بذر سالم از سوی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار، فراگیران مورد تشویق قرار میگیرند، افزود: توانافزایی زنان روستایی در توسعه پایدار منطقه یکی از دغدغههای جدی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار است.
سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار در ادامه از هزینهبر بودن فرآیند دریافت گواهی استاندارد برای محصولات کشاورزی و غیراقتصادی بودن آن در سطوح کشت کوچک که امکان اجرا برای همه ذینفعان طرح میسر نیست، خبر داد.
وی در همین خصوص افزود: برای تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از دینفعان، فرهنگسازی استفاده بهینه از نهادههای شیمیایی، آموزش و ترویج هر چه بیشتر فرایند مدیریت منابع پایه، بهبود تغذیه خانوار روستایی، حفاظت از محیطزیست و در نهایت دستیابی به محصولات سالمتر و بهبود کسب و کارهای سبز روستایی، طرح ایجاد باغچههای سلامت خانگی در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه به بازدید از مزارع گندم، جو، کلزا و گلخانههای سطح شهرستان گلبهار اشاره و اظهار کرد: با هدف بررسی روند فعالیت شبکه مراقبت و بررسی وضعیت گلخانههای شهرستان این بازدیدها انجام میشود.
وی گفت: سطح زیر کشت کلزا حدود ۱۵۰ هکتار، سطح زیر کشت غلات حدود ۱۰ هزار هکتار و سطح گلخانههای شهرستان حدود ۳۲ هکتار است.
انتهای پیام
نظرات