حجتالاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی امروز، ۴ اردیبهشت، در نشست خبری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که در محل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و بر همین اساس پذیرفتهشدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ میتوانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسیارشد و دکترا، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی برخوردار شوند.
وی گفت: این آزمون بزرگترین رویداد قرآنی کشور است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن و در سه مقطع ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جز قرآن کریم برگزار خواهد شد که مرحله اول آن جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار میشود.
صاحبقرانی با اشاره به اهمیت حفظ قرآن کریم و لزوم حمایت از حافظان قرآن کریم، اظهار کرد: در این راستا مدارک تخصصی به حافظان قرآن اعطا میشود تا این عزیزان مورد تشویق و حمایت قرار گیرند. این مدارک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور صادر و به حافظان واجد شرایط تعلق میگیرد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به بحث حمایتی و جنبه تشویقی برگزاری این آزمون افزود: این آزمون در گذشته به صورت مستقیم توسط سازمان سنجش برگزار میشد، اما چند سالی است که توسط سازمان تبلیغات و با کیفیت و سختگیری لازم برگزار میشود.
صاحبقرانی از افزایش شعب آزمون سراسری حافظان قرآن خبر داد و گفت: امسال این آزمون در ۷ حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار، مشهد در دو حوزه بانوان و آقایان و خواف برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در مجموع ۱۶۱۸ نفر در این آزمون شرکت کردهاند، خاطرنشان کرد: داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، در آزمون شفاهی که توسط اساتید مجرب برگزار میشود نیز شرکت میکنند. در نهایت به داوطلبان واجد شرایط مدرک تخصصی اعطا خواهد شد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، هزینه ثبتنام در آزمون را ۲۲۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: بخشی از هزینه توسط سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت میشود.
صاحبقرانی با بیان اهمیت عمل به قرآن و نهادینه شدن آن میان عموم افراد جامعه گفت: حفظ و قرائت قرآن، دروازه ورود به عمل و رسیدن به سعادت و رستگاری است. طرح «زندگی با آیهها» برای سومین دوره با هدف پیادهسازی آموزههای قرآن در زندگی، در حال اجرا است و این طرح در راستای تحقق منویات رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن است.
در زمینه کاربردی کردن قرآن در زندگی کوتاهی صورت گرفته است
وی اضافه کرد: البته با وجود اقدامات قرآنی صورت گرفته باید اعتراف کرد که در زمینه کاربردی کردن قرآن در زندگی کوتاهیهایی صورت گرفته است، لذا باید با همفکری و مطالبهگری در فضای عمومی جامعه نسبت به ترویج فرهنگ قرآنی و گفتمانسازی در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اقدام کرد تا این موارد به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.
برنامه «محفل» جهشی در امر حفظ قرآن و فعالیتهای قرآنی در جامعه ایجاد کرد
صاحبقرانی تصریح کرد: برنامه قرانی «محفل» که با استقبال بسیار خوبی همراه بود، جهشی در امر حفظ قرآن و فعالیت در حوزههای قرآنی ایجاد کرده است. این برنامه گفتمانسازی در خصوص اهمیت حفظ قرآن را به همراه داشت و تداوم چنین برنامههایی در طول سال و پخش آن از صداوسیما میتواند در تحقق اهداف قرآنی رهبری تاثیرگذار باشد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اهتمام دولت و مردم به ترویج فرهنگ قرآنی اظهار کرد: امیدوارم با تلاش و همدلی همگان شاهد گسترش و تعمیق انس با قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه باشیم.
انتهای پیام
نظرات