سید حامد حسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بعد از پایان این مهلت قانونی، اصنافی که شناسه یکتا دریافت نکرده باشند، از دریافت خدمات دولتی محروم خواهند شد.
وی افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، تمام مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تبدیل به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) شوند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی تصریح کرد: کسبوکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب شده و با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، چنانچه نامشان در بانک اطلاعات کسبوکار کشور (http://qr.mojavez.ir) نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانکها دچار مشکل خواهند شد.
حسینی عنوان کرد: از ۲۳۰ هزار پروانه صنفی در استان، تنها ۲۸ هزار پروانه، معادل ۱۲ درصد، شناسه یکتا دریافت کردهاند.
وی گفت: در مدت باقیمانده، صاحبان مشاغل میتوانند از طریق گوشیهای هوشمند و یا مراجعه به اتحادیهها، اتاق اصناف شهرستان و کافینتها نسبت به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین متقاضیان میتوانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (http://mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات