رمضان پروانه در گفت و گو با ایسنا از تحصیل ۷ هزار و ۶۷۰ دانشآموز در ۱۴۵ واحد آموزشی خبر داد و افزود: ۴ هزار و ۳۸۹ دانشآموز دختر و پسر در ۹۳ آموزشگاه ابتدایی، هزار و ۸۵۹ دانشآموز در ۳۱ مدرسه مقطع متوسطه اول، ۴۹۶ هنرجو در ۹ هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش و ۸۷۱ دانشآموز در ۹ مدرسه مقطع متوسطه دوم نظری مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه در مجموع ۳ هزار و ۹۶۹ نفر از دانشآموزان پسر و ۳ هزار و ۷۰۱ نفر دیگر نیز دختر هستند، اظهار کرد: معتقدیم مدرسه باید محیطی شاداب با امکانات مناسب و متناسب با نوع و جنسیت دانشآموزان باشد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات با اشاره به اینکه شهرستان کلات در حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی طی ۱۰ سال گذشته مغفول واقع شده بود، افزود: متأسفانه از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۳۹۹ در شهرستان کلات فقط یک مدرسه احداث شده بود.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای صورت گرفته از سه سال قبل خیرین با حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی ورود خوبی داشتهاند، با کمکهای خیرین و اداره کل نوسازی مدارس استان طی سه تا چهار سال اخیر بیست و پنجمین مدرسه را احداث نمودهایم.
وی با اشاره به اینکه خیرین شهرستان در احداث مدرسه و فضاهای ورزشی مشارکتهای قابل توجهی را داشتهاند، گفت: طی چند روز گذشته تفاهمنامه احداث سالن ورزشی روستای سررود با ۳۵ میلیارد ریال اعتبار با همت خیرین و اهالی روستا منعقد شده است.
پروانه با بیان اینکه باقی هزینه مورد نیاز از محل اعتبارات دولتی اداره کل نوسازی تأمین خواهد شد، افزود: یکی از پروژههای شهر کلات با مشارکت ۸۰۰ میلیونی خیر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی همچنین عنوان کرد: اکنون در حال احداث نمازخانهای در شهر چنار با مشارکت ۴۵۰ میلیون تومانی خیرین هستیم و باقی اعتبار مورد نیاز از محل دولت تأمین میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات با اعلام اینکه از سال گذشته تاکنون تفاهمنامه نمازخانه چنار، مدرسه اولنگ، مدرسه کالشور، مدرسه بام چنار و سالن ورزشی روستای سررود با خیرین به امضاء رسیده است.
وی با بیان اینکه تاکنون سه مدرسه تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است، گفت: نمازخانه شهر چنار امسال به اتمام میرسد و عملیات احداث سالن ورزشی روستای سررود طی یک ماه آینده آغاز خواهد شد.
پروانه با اعلام اینکه خیرین تاکنون به تمامی تعهدات خود و دولت هم به اکثر تعهداتش در شهرستان عمل کرده است، افزود: علاوه بر پروژههای عمرانی در حوزههای آموزشی هم کمکهای خیرین را داشتهایم که تجهیز آزمایشگاه، تهیه لوازم کمک آموزشی و... از آن جمله بوده است.
وی در ادامه با اعلام اینکه در آغاز سال تحصیلی بالغبر ۴۰۰ میلیون تومان توسط خیرین کفش و بالغبر ۴۰۰ میلیون تومان لوازم التحریر خریداری و به دانشآموزان محروم و نیازمند اهداء شد، اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن سال جدید ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان کمک نقدی و غیر نقدی به خانوادههای نیازمند کمک شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات افزود: شعار ما در آموزش و پرورش شهرستان کلات «مدرسهسازی تا رفع محرومیت در این زمینه» است، در همین راستا تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا بتوانیم گامهای خوبی در راستای تأمین فضاهای مورد نیاز برداریم تا دانشآموزان شهرستان در مدارس استاندارد تحصیل خود را ادامه دهند.
وی در ادامه از کسب رتبهی برتر این شهرستان در ارزیابی عملکرد مدیران ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد و افزود: در دومین رو از اجلاس روسا و مدیران ادارات آموزش و پرورش نواحی، مناطق و شهرستانهای استان، شهرستان کلات به عنوان اداره برتر استان در ارزیابی عملکرد مدیران ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات