احمد همتآبادی در گفت و گو با ایسنا در خصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای تغییر کاربری اراضی مجموعه ورزشی انقلاب این شهرستان اظهار کرد: بر اساس قوانینی که در بودجه سال گذشته برای مولدسازی املاک دولتی به تصویب رسید مقرر شد زمینهای متعلق به دولت مولدسازی و فروخته شوند و از همان محل مجموعهها و پروژههای نیمه کار در شهرهای مختلف تکمیل شوند.
وی با بیان اینکه در نیشابور نیز مجموعه ورزشی انقلاب مورد توجه مسئولان استانی به خصوص مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی قرار گرفت، افزود: مسئولان پیشنهاد داده بودند که بخشی از مجموعه ورزشی انقلاب که طی چندین سال گذشته رها شده بود در قالب طرح مولدسازی به فروش برسد و از محل عواید آن خود ورزشگاه و یا پروژههای مشابه دیگر تکمیل شود.
عضو شورای شهر نیشابور عنوان کرد: هرچند این موضوع به طور مستقیم در کمیسیون ماده ۵ استان مطرح و به تصویب رسیده بود اما پس از اینکه به شهرستان ابلاغ شد نه تنها شورای شهر بلکه بسیاری از فعالین حوزه ورزش، سمنها، ورزشکاران و مسئولان شهر با این طرح مخالفت کردند.
وی اظهار کرد: در پی این مخالفتها سال گذشته جلسهای در محل فرمانداری شهرستان با حضور مدیر کل ورزش و جوانان و مسئولان شهرستان برگزار شد، علیرغم اینکه در آن جلسه مقرر شد مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی پیشنهادات تکمیلی را مطرح کنند تا در شهرستان مورد بررسی قرار گیرد اما تا به امروز فهرست پیشنهادی آن اداره کل ارائه نشده است.
همتآبادی با اعلام اینکه هفته گذشته جلسه کمیته فنی در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، افزود: در این جلسه اعضاء کمیته فنی هم نسبت به آنچه در خصوص ورزشگاه انقلاب نیشابور اتفاق افتاده بود معترض بودند.
وی گفت: قبل از اینکه موضوع مولدسازی در کمیته فنی استانداری مطرح و به تصویب برسد مستقیم در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسیده بود که مورد اعتراض اعضاء کمیسیون قرار گرفت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور اذعان کرد: بر اساس آنچه اعلام شده طرح مولدسازی استادیوم ورزشی انقلاب نیشابور ابتدا باید در کمیسیون فنی استانداری خراسان رضوی مطرح و مورد بررسی قرار گیرد و اگر در این کمیسیون به تصویب رسید به کمیسیون ماده ۵ ارجاع شود.
وی تصریح کرد: شورای اسلامی نیشابور و شهرداری تاکنون چندین بار مخالفت جدی خود را با مصوبه کمیسیون به صورت رسمی اعلام کرده و به جد پیگیر حذف ورزشگاه انقلاب نیشابور از فهرست اموال دولتی مشمول طرح مولدسازی هستند.
همتآبادی عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرستان نیشابور با کمبود سرانه ورزشی مواجه است، مخالف جدی فروش زمینها با کاربری ورزشی هستیم و عملاً مشکلات را بیشتر میکند.
وی با بیان اینکه با فروش زمینهای ورزشی سرانه کاهش خواهد یافت، گفت: معتقدیم زمینها با کاربری ورزشی باید به هر روش ممکن از طریق اعتبارات دولتی و یا ورود سرمایهگذار بخش خصوصی حفظ و به سرانجام برسند.
عضو شورای شهر نیشابور با اشاره به اینکه چون طرح مولدسازی ورزشگاه انقلاب نیشابور ابتدا در کمیسیون فنی استانداری خراسان رضوی مطرح نشده بود عملاً مصوبه قبلی دچار ایراد و اشکال است، افزود: بر اساس مصوبه قبلی امکان مولدسازی ورزشگاه انقلاب نیشابور نیست.
وی در ادامه با اعلام اینکه در شهرستان نیشابور اراضی دولتی بسیاری داریم، بیان کرد: آستان قدس رضوی و بنیاد مستضعفان و دیگر ادارات زمینهای استفاده نشده بسیاری در محدوده شهر نیشابور دارند که سالهاست مورد استفاده قرار نگرفته است.
همتآبادی افزود: چون متولی گری ورزشگاه انقلاب با دولت است و با بودجه دولتی قرار بوده تکمیل و به بهرهبرداری برسد عملا شورای شهر و شهرداری نقشی در این موضوع نداشتهاند، اما اگر دولت اعلام کند که این زمینها را میتوانیم با سرمایهگذاری بخش خصوصی به ظرفیتهای ورزشی تبدیل کنیم اعضاء شورای شهر و شهردار آمادگی پیگیری و رایزنی با سرمایهگذاران را دارند.
وی گفت: اگر دولت اختیار را به مدیران شهرستان و مدیریت شهری تفویض کند، شهرداری و شورای شهر آماده هرگونه پیگیری و همکاری با سرمایهگذاران است.
انتهای پیام
نظرات