• دوشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403020301686
  • خبرنگار : 50105

هیچ وقت دیر نیست

هیچ وقت دیر نیست

ایسنا/خراسان رضوی حدود ۷۰ درصد مرگ‌ومیرها در سطح جهان به چهار رفتار سبک زندگی شامل کم‌تحرکی، رژیم غذایی نامناسب، مصرف الکل و استعمال دخانیات مربوط می‌شود.

بر اساس نتایج تحقیقات، ایجاد عادات ورزشی سالم می‌تواند تأثیر بسیار مثبتی بر سلامت کلی داشته باشد و اینکه، چرا هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

ما به‌عنوان جامعه، به‌طور فزاینده‌ای در وضعیت سلامت ضعیف زندگی می‌کنیم و تأثیر عمیقی بر سلامت جامعه و افزایش فشار بر سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی دارد.

در حالی که ممکن است احساس کنیم با اطلاعاتی در مورد آنچه که باید بخوریم، چقدر باید ورزش کنیم و اهمیت سلامت روان غرق شده‌ایم، شکافی بین آنچه می‌دانیم و آنچه انجام می‌دهیم، وجود دارد. چگونه می‌توانیم از رفتارهای ناسالمی که به‌عنوان عادت جا افتاده و باعث کاهش سلامت ما می‌شوند، جلوگیری کنیم؟

یافته‌های شاخص عادت، قابل توجه است. آنها نشان می‌دهند که تأثیر تغییر رفتار بر سلامت و مرگ‌ومیر بیشتر از آن چیزی است که ما فکر می‌کنیم و ایجاد عادات ورزشی سالم تأثیر عمیقی بر سلامت کلی دارد.

هیچ وقت دیر نیست

عادات ورزشی خوب بر سلامت کلی تأثیر می‌گذارد

بر اساس نتایج این تحقیق، افرادی که رفتار خود را تغییر دادند تا عادت به ورزش با شدت متوسط را حفظ کنند، خطر مرگ ناشی از علل شایع خود را تا ۲۷ درصد کاهش دادند.

این مزایا با افزایش سن افراد، بیشتر می‌شود؛ برای افراد ۴۵ تا ۶۴ ساله، حفظ این عادت ورزش متوسط در طول سه سال می‌تواند خطر مرگ‌ومیر را تا ۳۸ درصد کاهش دهد. برای افراد بالای ۶۵ سال، این کاهش نزدیک به ۵۲ درصد است. بنابراین تأثیر عادات سالم‌تر نیز قابل انعطاف است و افرادی که مسن‌تر و بیمارتر هستند بیشترین سود را از چند تغییر سبک زندگی می‌برند.

شاید دلگرم‌کننده‌ترین مورد برای سلامتی ما این باشد که عادات خوب، محافظت‌کننده باشند و افرادی که ۷۵۰۰ قدم را پنج بار در هفته به مدت ۲ سال انجام می‌دهند، می‌توانند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۴۱ درصد و خطر ابتلا به سرطان را تا ۳۶ درصد کاهش دهند.

هیچ وقت دیر نیست

فعالیت بدنی برای ذهن و بدن مفید است

سلامت روان و سلامت جسمی ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. آنچه برای بدن خوب است اغلب برای ذهن نیز مفید است. دانستن اینکه چه کارهای فیزیکی می‌توانید انجام دهید که این تأثیر را برای شما داشته باشد، روز و زندگی شما را تغییر می‌دهد.

فعالیت‌بدنی فواید بسیاری برای سلامت روان دارد. این موارد در دستورالعمل‌های فعالیت بدنی شامل بهبود سلامت مغز و عملکرد شناختی، کاهش خطر اضطراب و افسردگی و بهبود خواب و کیفیت کلی زندگی است. اگرچه درمان همه چیز نیست، اما افزایش فعالیت بدنی به‌طور مستقیم به بهبود سلامت روان و سلامت کلی و رفاه کمک می‌کند.

خبر خوب این است که مقدار کمی فعالیت بدنی می‌تواند بلافاصله علائم اضطراب را در بزرگسالان و سالمندان کاهش دهد. همچنین نشان داده شده است که افسردگی به فعالیت بدنی پاسخ می‌دهد.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که افزایش فعالیت بدنی، از هر نوعی، می‌تواند علائم افسردگی را که افراد در طول عمر تجربه می‌کنند، بهبود بخشد. همچنین نشان داده شده است که انجام فعالیت بدنی منظم خطر ابتلا به افسردگی را در کودکان و بزرگسالان کاهش می‌دهد.

نتایج این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که کلید شکل‌گیری عادات خوب، تغییر تدریجی و مداوم رفتار است که اغلب یک شروع مفید را ارائه می‌دهند. داده‌ها همچنین نشان می‌دهد که عادات خوب بادوام هستند و نسبت به عادت‌های بد دوام بیشتری دارند. علاوه بر این، عادات خوب یا بد، به‌طور قابل‌توجهی انعطاف‌پذیر هستند.

کسب‌وکارها نیز نقشی در بهبود سلامت جامعه دارند. آنها می‌توانند با مداخلات مرتبط و هدفمند برای کارکنان خود برای محافظت و بهبود سلامت خود، راهبرد سلامت و رفاه ایجاد کنند که شامل ادغام ابتکارات فعالیت بدنی در برنامه‌های سلامتی در محل کار و روال‌های روزمره برای بهبود سلامت روان و بهره‌وری است.

دستیابی به سلامتی لازم نیست ترسناک یا پرهزینه باشد. می‌توانیم از موارد کوچک شروع کنیم و به مرور زمان رفتارمان را تغییر دهیم. علاوه بر این، لازم نیست بر این باور تکیه کنیم که هر چه سنمان بالاتر می‌رود یا بیمارتر باشیم، از انتخاب‌های خوب سود کمتری به دست می‌آوریم؛ هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

منابع

http://www.weforum.org

https://health.gov/news

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha