علی ملکشاهی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه برای اجرای طرح طبخ نان با آرد کامل در استان منتظر نرخگذاری هستیم، افزود: قرار شده در همین ماه جاری (اردیبهشت) قیمت نان با آرد کامل در استان تعیین شود و احتمالا بلافاصله بعد از تعیین قیمت، شاهد اجرای طرح طبخ نان با آرد کامل در سطح تعدادی از خبازیهای شهر کرمانشاه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه نان کامل قیمت بالاتری در مقایسه با نان معمولی دارد، تصریح کرد: اجرای طرح طبخ نان با آرد کامل منوط به استقبال نانواییهاست که امیدواریم با اتخاذ سیاستهای تشویقی و تعیین قیمت منطقی، شاهد استقبال نانوایان استان از این طرح باشیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح طبخ نان با آرد کامل به صورت پایلوت در کرمانشاه در مقطعی از سال گذشته، گفت: سال گذشته در یک بازه زمانی کوتاه مدت، این طرح را به صورت آزمایشی در یکی از نانواییهای شهر کرمانشاه اجرا کردیم تا بازخورد آن را در سطح جامعه مورد ارزیابی قرار دهیم که خوشبختانه با استقبال خوب مردم مواجه شد.
ملکشاهی همچنین با اشاره به برنامهریزی برای جهتدهی کارخانههای آرد استان به سمت تولید آرد کامل، افزود: پیش از این سه کارخانه آرد استان برای تولید آرد کامل اعلام آمادگی کرده بودند که امیدواریم در آینده شاهد استقبال دیگر کارخانهها هم باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مصرف نان کامل در کاهش و جلوگیری از بروز بیماریهای گوارشی نقش مهمی دارد، افزود: مصرف نان کامل علاوه بر تامین فیبر مورد نیاز بدن، در تامین ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن و جلوگیری از ابتلا به برخی بیماریها نیز اثرگذار است.
ملکشاهی سپس با بیان اینکه استان کرمانشاه ۱۶ کارخانه آرد دارد، گفت: هماکنون ۱۴ کارخانه آرد استان فعال بوده و دو کارخانه غیرفعال هستند.
وی ظرفیت اسمی کارخانههای آرد استان کرمانشاه را تولید سالانه ۷۰۰ هزار تن آرد اعلام کرد و افزود: هم اکنون سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن گندم در کارخانههای آرد استان فرآوری میشود که بیش از نیاز استان است.
ملکشاهی افزود: نیاز سالانه استان کرمانشاه به آرد ۲۵۰ هزار تن است و مابقی آرد تولیدی استان به دیگر استانها فرستاده میشود.
انتهای پیام
نظرات